eklerkaa
Fanka BB :)
A gdzie trzeba wejść by sobie takie coś zamówić?A ile czekałyście na te przesyłkę z bebi programu? Ja już jakiś czas temu wysłałam i nic![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie trzeba wejść by sobie takie coś zamówić?A ile czekałyście na te przesyłkę z bebi programu? Ja już jakiś czas temu wysłałam i nic![]()
Link do: BebiProgram - Przyszłość zaczyna się dziś - BebiProgramA gdzie trzeba wejść by sobie takie coś zamówić?
Ja tez juz mamDoształam przesyłkę od bebiprogram
![]()
![]()
Ja prawie miesiącA ile czekałyście na te przesyłkę z bebi programu? Ja już jakiś czas temu wysłałam i nic![]()
Byłam dziś u innego lekarza. Dotknął tego, obejrzał z bliska i stwierdził ze moze to wyglądać jak łuszczyca ale w związku z nietypowym umiejscowienie i z tym ze odcina sie w miejscach nie opalonych to on raczej uważa ze to uczulenie na słońce@Manique nie daj sobie wmówić łuszczycy bez ówczesnych badań mikroskopowych wycinka chorej skóry.
Z łuszczyca to jest tak że nie koniecznie musi mieć podłoże genetyczne.
Sama mam łuszczyce więc jakby co służę pomocą.
A po drugie w ciąży Nie Wolno stosować leków że sterydami na łuszczyce!!!!! Tylko emolienty, naturalne oleje roślinne, dużo kwasów omega - można suplementowac... No i trzeba się zaopatrzyć w kosmetyki do codziennego użytku pod potrzeby skóry luszczycowej/atopowej.