@reniuszek słyszałam tez ze okłady z glinki ze sklepu zielarskiego przynoszą tez dobre efekty. Wiesz cos o tym?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje :-)Dopiero niedawno wyszłam z wizyty bo zamiast o 14.30 to miałam o 15.30 bo im się przeciągło.Będę miała syna już tak na 100 %Ogólnie wszystko ok.
Napiszę wam dokładnie wszystko jak dojade do domu bo z mężem jedziemy jeszcze na zakupy
Jejku ja bym się bała. Glinka na trądzik jest dobra mocno ściąga....a jak łuszczyca to trzeba zmiękczacze nawilżacz natłuszczac...@reniuszek słyszałam tez ze okłady z glinki ze sklepu zielarskiego przynoszą tez dobre efekty. Wiesz cos o tym?
Dopiero niedawno wyszłam z wizyty bo zamiast o 14.30 to miałam o 15.30 bo im się przeciągło.Będę miała syna już tak na 100 %Ogólnie wszystko ok.
Napiszę wam dokładnie wszystko jak dojade do domu bo z mężem jedziemy jeszcze na zakupy
Olka Leosia chcesz?♡
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
GratulacjeDopiero niedawno wyszłam z wizyty bo zamiast o 14.30 to miałam o 15.30 bo im się przeciągło.Będę miała syna już tak na 100 %Ogólnie wszystko ok.

Dla mnie nie, raczej pękająca bańkaOk, czyli nie ma regulya to serio cos w stylu trzepotania skrzydel motyla na poczatku, jak to ladnie pisza?
![]()