reklama

Grudniowe mamy 2017

Kup szampon fioletowy fanola lub kaypro :) załatwi sprawę :)

p19uflw1nv024jhl.png
tylko nie wiem czy chwyci mi na te żółcie z gory a skoro poprawke mam miec w cenie to pojde

reklama
@Precious @Angella210 super że z dzieciaczkami dobrze. Ciekawa jestem wszystko informacji nt połowkowe go :-D

Dzięki za pochwały ale zniszczyłam tego paznokcia bo jednak nie umiem przedłużać na pozostałych :-D i pomalowalam swoje.... @Rossiczka pomalowalam gorzej niż by to mój Maksiu zrobił :-D
Jak odetchne to czymś to jakoś doczyszcze hah!!!
Poza tym mam jakąś masakre po tym zebie. Skończył mi się lód więc zawinelam zamrożone żeberko w ścierkw....:-D

@Oska305 czy ta wanienka ma odpływ???

@Precious @Angella210 super że z dzieciaczkami dobrze. Ciekawa jestem wszystko informacji nt połowkowe go :-D

Dzięki za pochwały ale zniszczyłam tego paznokcia bo jednak nie umiem przedłużać na pozostałych :-D i pomalowalam swoje.... @Rossiczka pomalowalam gorzej niż by to mój Maksiu zrobił :-D
Jak odetchne to czymś to jakoś doczyszcze hah!!!
Poza tym mam jakąś masakre po tym zebie. Skończył mi się lód więc zawinelam zamrożone żeberko w ścierkw....:-D

@Oska305 czy ta wanienka ma odpływ???
Ma odpływ i chwała jej za to[emoji6] [emoji6] [emoji4]

Ja też chcę do fryzjeraaaa. Mam ombre na swoich wiec farbę sobie daruje, niech zrastaja ale chcialabym jakos obciąć. Teraz mam tak za łopatki proste wiec może sobie pocieniuje i tu.z pprzody wytne dluzsza grzywke taka przez srodek na boki... hmmm.

reklama
@Angella210 gratuluję Ci z całego serduszka :)

@Mikado93 ja FT4 zazwyczaj miałam w porządku. TSH mam zazwyczaj poza normą. Ale u Ciebie widzę że już w porządku z TSH :) Z FT4 nie wiem jak się walczy. Chyba też Euthyroxem?

@reniuszek ale nie zostawiłaś tylko jednego zrobionego, co nie? Hihihihi ;) Taki do grożenia palec z pięknym paznokciem :D Nie no żartuję ;) Piękny jest :* Ja mam dwie lewe ręce do handmade'u ;) No i właśnie doczytałam że go ściągnęłaś. Trzeba było pazur na złego męża zostawić ^^

Zrobiliśmy z mężem placki cukiniowe wg Waszego przepisu. Były boskie ;) Zeżarłam chyba z 8. Maluch dziś z dobre 5 godzin latał mi po brzuchu. A teraz zażeram troski żelkami. Nienawidzę ZUSu.... -.-

@doublemummy zaraz poszukam to wkleję ten link.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry