Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciezko z tym imieniem wyjątkowo ... pare propozycji jest ale albo mi coś spodoba a mojemu zaś nie albo na odwrót@gie_er trzymamy kciuki! Daj znac!
@blair_90 ich zawsze dziwi to, że trzeba coś do ubrania kupić, że kosmetyki się kończą, że dzieci rosną itd... Zgineliby w kretesie gdyby mieli być na naszym miejscu i ogarniać tyle spraw na raz... A przede wszystkim myśleć wielowymiarowo :-)
@pieszczoszka1988 gratuluję córeczki kochana!!! Duża dziewczynka :-) macie już imię??
witajHej dziewczyny! Poczytuję Was od początku, ale jakoś nigdy nie było okazji się odezwać, pozwólcie, że dołączę :-) Dziś zaczynam 18 tydzień. Z niecierpliwością czekam na połówkowe USG (tj.21.07), tak strasznie zżera mnie ciekawość kogo noszę pod serduchem!![]()

) 
Mi właśnie taki kokon będzie szyć przyjaciółka. Zachorowałam na niego jak go tylko zobaczyłam!Link do: Kokon Niemowlęcy White Face the Bunny
cudny <3 i króliki !!!