Popieram też mam remingtona i super fale robiBierz remington'a..nie kosztują miliona monet, a robią robotętylko zwróć uwagę żeby plytki były zaokrąglone, wtedy wychodzą ładne fale.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram też mam remingtona i super fale robiBierz remington'a..nie kosztują miliona monet, a robią robotętylko zwróć uwagę żeby plytki były zaokrąglone, wtedy wychodzą ładne fale.
A powiem Ci, że właśnie jak pojechałam z Nadią w nocy w Listopadzie ( po ktg uznali, że to jeszcze nie to mimo rozwarcia na 4 cm) i nie chciałam zostawać na oddziale to trakt porodowy był ciemny, ani pół kobiety nie rodziło.Ciekawe czy jak rodziłam to była pełnia bo tez było zatrzesienie
![]()
Ja Ci szczerze polecam te fryzjerska prostowniceFajne chociaż u mnie pewnie już od godziny nic nie ma [emoji12]
@Eraja Ty jesz tak malutko jak ptaszek
Dziewczyny , czy macie jakąś do polecenia prostownice do włosów co by fale mi robiła ;-). Strasznie podobały mi się moje lekko pofalowane włosy .
Wpisalam się wczoraj do kalendarza ale zniknęłam[emoji17]
Powodzenia dziewczyny!@mrsMalec @maja1987 @tusiaczzek1988 powodzenia dzisiaj na wizytach!!
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie właśnie to nie jest normalne, ani jednej wkładki nie użyłam przez te 17 tygodni. Znalazłam papierki M pojedzie i kupi. Młodej serce bije, dzisiaj już sucho. Jak wrócę z córką od alergologa to przejrze jakie przychodnie mam z PZU i czy jest tam jakiś fajny lekarz, podzwonię, ale mimo że tyłu lekarzy to nawet prywatnie ciężko w ten sam dzień się dostać, zwłaszcza, że każdy pyta czy jest się ich pacjentką.@gie_er jaki masz plan na dzisiaj? Jedziesz prywatnie do lekarza tak jak wspominałaś? Ja ostatnio chodzę z wkładkami, bo nie lubię mokrych majtek, też mam śluz. To normalne, ale jak sie martwisz to sprawdź to.