Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem Twoje nerwy, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Wiem, że w ciąży śluz jest czymś normalnym, nawet jak nie miałaś do tej pory mógł się pojawić. Ale dla spokojności lepiej sprawdzić. Ważne, że serduszko słyszysz, postaraj się uspokoić.U mnie właśnie to nie jest normalne, ani jednej wkładki nie użyłam przez te 17 tygodni. Znalazłam papierki M pojedzie i kupi. Młodej serce bije, dzisiaj już sucho. Jak wrócę z córką od alergologa to przejrze jakie przychodnie mam z PZU i czy jest tam jakiś fajny lekarz, podzwonię, ale mimo że tyłu lekarzy to nawet prywatnie ciężko w ten sam dzień się dostać, zwłaszcza, że każdy pyta czy jest się ich pacjentką.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Milej zabawyDziewczyny powodzenia na wizytachU nas dzisiaj słoneczko więc idziemy trochę nad wodę
Miłego dnia
![]()
Oooo, serioW aplikacji miałam ze dziecko juz nas słyszy i otaczający światze lubi głosy domu bo czuje sie bezpiecznie
![]()
Dziękuję @Rossiczka mam taką nadzieję. Dam znać wieczorem co z Roksi. Nie lubię jak jej coś jest, ma takie smutne oczka.@Ankus trzymam kciuki za psiaka ! Żeby operacja nie była konieczna
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem to doskonaleDziękuję @Rossiczka mam taką nadzieję. Dam znać wieczorem co z Roksi. Nie lubię jak jej coś jest, ma takie smutne oczka.