Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak się zastanawiamy i chyba będzie Krzyś@chucherko Moje Gratulacjemacie już imię ?
Boże kochany Trzymam kciuki aby było wszystko dobrze z dzidziąDziewczyny, trzymajcie kciuki, jestem w drodze do szpitala, leci ze mnie dużo żywej świeżej krwi... Normalnie jak małemu coś będzie to nie przeżyje a jeśli przeżyje to nie ręczę za siebie co zrobię lekarzowi za wczorajszą wizytę...
Dziękuję ja wiem, ale nikt jeszcze nie doprowadził mnie do takiego stanu w ciąży. Zła byłam na siebie, że tak się dałamAcha i jeszcze jedno , nie przejmuj się ciotka @Ankuś szkoda zdrowia i nerwów
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde! Trzymam kciuki i czekamy na informacje.Dziewczyny, trzymajcie kciuki, jestem w drodze do szpitala, leci ze mnie dużo żywej świeżej krwi... Normalnie jak małemu coś będzie to nie przeżyje a jeśli przeżyje to nie ręczę za siebie co zrobię lekarzowi za wczorajszą wizytę...
@Millo dziękujęMikado dziekuje:*
Jak to?Co sie dzieje?Matko..a cos mowil wczoraj?krwiaka mialas jakiegos?!cholera..
Chucherko gratuluje synka
Ankuś to super wiesci ze u psiaka to nie kregoslup i da sie Go wyleczyc i bedzie smigal;*jupi!!!Bardzo sie ciesze!
Maja gratuluje syna:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom