Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jedziemy z ciążą łeb w łeb. Płeć już znasz? Ja jeszcze nieHej dziewczynymój termin to 15 grudzień .
18 tydzien . Nie mogę doczekać się kiedy poczuje ruchy i dam poczuć je mężowi
Wczoraj również czytałam forum i zdenerwowałam się Milado. Ale całe szczęście jest dobrze. Trzymałam kciuki jak wszystkie tu dziewczyny.
Pozdrawiam Was
18 tc
Zostały mi dwie tabletki nystatyny, ale chyba lepiej samemu nie kombinowaćJa miałam Pimafucort do snarowania i nystatyne dowcipnie. Maść mi nasilała swędzenie i ból.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja polecam na takie przypadłości tantum rosa do podmywania
@M@gda gratuluję kochana. Super ze jesteś :-)) i bluzeczki słodkie :-)
@pieszczoszka1988 najlepsza nystatyna jak pisze gier samo smarowanie nie pomoże. Ale jak coś spokojnie do poniedziałku wytrzymasz. Ja też biorę nystatyne dowcipnie i probiotyki doustnie że względu na antybiotk. Na szczescie dzisiaj koniec :-)
@Mikado93 do usług :-) możesz na nas liczyć. Ogólnie zauważyłam że nam się fajna grupa tworzy fajnych ludzi, którzy gdzieś tam są i mentalnie się wspierają. Aż się ciepło na sercu robi :-)) odpoczywaj sobie teraz dużo z Piotrusiem:-*
@daruuunia3 alez fajnie mężczyzn posłałas! Super maja wakacje
@Angella210 jak Ci fajnie Kobietko!! Odpoczywaj ciesz się słońcem mężem, przyjaciółmi :-*
@Eraja czyżby małe ożywienie?? :-) mnie od wczoraj len trzyma i nie może puścić nawet ciężko pranie z pralki wyjąć a co dopiero powiesić ajjj
Mój Jasiu dzisiaj poszalal ok 6rano aż podskoczylam na łóżku tak mnie smyrnal niespodziewanie :-)) jak się wyciszyl to przysnelam i śnił mi się zaraz po urodzeniu aż miło ze zaczęłam personalizowac ta kochana mała istotę :-)
Odpoczywaj teraz kochana. Ja się zaraz biorę za obiad, bo chciałam później wyskoczyć do hm do Wrocławia po spodnie i jakieś sukienki w końcu haha :-)Nie tyle ożywienie co chciałam dać Ł trochę wytchnienia w urodziny. No to się zmusiłam. Poza tym gości w brudzie trzymać - nie ładnie ^^ Dziś za to zdycham [emoji14] I paluszkiem małym u stopy nie ruszę, hihihi ^^ Leżymy z Olkiem i sobie bulgoczemy
Kochane te nasze Synusie <3