Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny powiem Wam, że już nie wyrabiam psychicznie. Czy tylko ja widzę te wszystkie bezdomne psiaki?? Już mam jednego ze schroniska, drugiego znalazłam wygłodniałego na ulicy i już ze mną został. A dziś jadąc do weta z sunią mojej mamy na poboczu drogi znalazłam tą bidulkęPrzemoczona, skołtuniona, wszystko się na niej ruszało od pcheł. Pideszla do mnie merdajac ogonem, bardzo przyjazna. Zawiozłam ją do weta i od poniedziałku będzie u mnie na bardzo awaryjnym tymczasie. No cholera jasna!! Gdzie Ci ludzie mają serce. Wakacje się zbliżają i kłopot do lasu?? My naszegozabieralismy ze sobą do Anglii. Dla chcącego nic trudnego.![]()
Proszę uczulajcie swoich znajomych na takie porzucone nieszczęścia. One sobie same nie poradzą. W poniedziałek sunia będzie ostrzyżona i doprowadzona do ładu. Obejmie ją też sterylizacja. Jeśli jesteście gdzieś z moich niedalekiej okolic Zamość, Lublin, Chełm będę Was prosić o pomoc w znalezieniu jej domu. Na terenie tych miast sama ją odwiozę. Normalnie serce pęka z żalu. Jak tak można??
Oska masz wielkie serce [emoji4] psinka ma szczęście że na Ciebie trafiła [emoji8] nie wiem jak zwierze może przeszkadzać w wakacjach, u nas owszem nie ma kto się naszymi kotełami zająć, wiec my zawsze szukamy miejsca w które mogą jechać z nami i tak je ciągniemy 400 km w jedną stronę na wakacje [emoji39]Dziewczyny powiem Wam, że już nie wyrabiam psychicznie. Czy tylko ja widzę te wszystkie bezdomne psiaki?? Już mam jednego ze schroniska, drugiego znalazłam wygłodniałego na ulicy i już ze mną został. A dziś jadąc do weta z sunią mojej mamy na poboczu drogi znalazłam tą bidulkęPrzemoczona, skołtuniona, wszystko się na niej ruszało od pcheł. Pideszla do mnie merdajac ogonem, bardzo przyjazna. Zawiozłam ją do weta i od poniedziałku będzie u mnie na bardzo awaryjnym tymczasie. No cholera jasna!! Gdzie Ci ludzie mają serce. Wakacje się zbliżają i kłopot do lasu?? My naszegozabieralismy ze sobą do Anglii. Dla chcącego nic trudnego.![]()
Proszę uczulajcie swoich znajomych na takie porzucone nieszczęścia. One sobie same nie poradzą. W poniedziałek sunia będzie ostrzyżona i doprowadzona do ładu. Obejmie ją też sterylizacja. Jeśli jesteście gdzieś z moich niedalekiej okolic Zamość, Lublin, Chełm będę Was prosić o pomoc w znalezieniu jej domu. Na terenie tych miast sama ją odwiozę. Normalnie serce pęka z żalu. Jak tak można??
Mi lekarz absolutnie zabronił robić nasiadowki i podmywac. Tłumaczył większym rozpraszaniem bakterii.
Mi lekarz absolutnie zabronił robić nasiadowki i podmywac. Tłumaczył większym rozpraszaniem bakterii.