Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny powiem Wam, że już nie wyrabiam psychicznie. Czy tylko ja widzę te wszystkie bezdomne psiaki?? Już mam jednego ze schroniska, drugiego znalazłam wygłodniałego na ulicy i już ze mną został. A dziś jadąc do weta z sunią mojej mamy na poboczu drogi znalazłam tą bidulkęPrzemoczona, skołtuniona, wszystko się na niej ruszało od pcheł. Pideszla do mnie merdajac ogonem, bardzo przyjazna. Zawiozłam ją do weta i od poniedziałku będzie u mnie na bardzo awaryjnym tymczasie. No cholera jasna!! Gdzie Ci ludzie mają serce. Wakacje się zbliżają i kłopot do lasu?? My naszegozabieralismy ze sobą do Anglii. Dla chcącego nic trudnego.![]()
Proszę uczulajcie swoich znajomych na takie porzucone nieszczęścia. One sobie same nie poradzą. W poniedziałek sunia będzie ostrzyżona i doprowadzona do ładu. Obejmie ją też sterylizacja. Jeśli jesteście gdzieś z moich niedalekiej okolic Zamość, Lublin, Chełm będę Was prosić o pomoc w znalezieniu jej domu. Na terenie tych miast sama ją odwiozę. Normalnie serce pęka z żalu. Jak tak można??
Oska masz wielkie serce [emoji4] psinka ma szczęście że na Ciebie trafiła [emoji8] nie wiem jak zwierze może przeszkadzać w wakacjach, u nas owszem nie ma kto się naszymi kotełami zająć, wiec my zawsze szukamy miejsca w które mogą jechać z nami i tak je ciągniemy 400 km w jedną stronę na wakacje [emoji39]Dziewczyny powiem Wam, że już nie wyrabiam psychicznie. Czy tylko ja widzę te wszystkie bezdomne psiaki?? Już mam jednego ze schroniska, drugiego znalazłam wygłodniałego na ulicy i już ze mną został. A dziś jadąc do weta z sunią mojej mamy na poboczu drogi znalazłam tą bidulkęPrzemoczona, skołtuniona, wszystko się na niej ruszało od pcheł. Pideszla do mnie merdajac ogonem, bardzo przyjazna. Zawiozłam ją do weta i od poniedziałku będzie u mnie na bardzo awaryjnym tymczasie. No cholera jasna!! Gdzie Ci ludzie mają serce. Wakacje się zbliżają i kłopot do lasu?? My naszegozabieralismy ze sobą do Anglii. Dla chcącego nic trudnego.![]()
Proszę uczulajcie swoich znajomych na takie porzucone nieszczęścia. One sobie same nie poradzą. W poniedziałek sunia będzie ostrzyżona i doprowadzona do ładu. Obejmie ją też sterylizacja. Jeśli jesteście gdzieś z moich niedalekiej okolic Zamość, Lublin, Chełm będę Was prosić o pomoc w znalezieniu jej domu. Na terenie tych miast sama ją odwiozę. Normalnie serce pęka z żalu. Jak tak można??
Mi lekarz absolutnie zabronił robić nasiadowki i podmywac. Tłumaczył większym rozpraszaniem bakterii.
Mi lekarz absolutnie zabronił robić nasiadowki i podmywac. Tłumaczył większym rozpraszaniem bakterii.