M@gda
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
@Eraja ty to masz sny... na psa urok, że tak powiem. To niech się spełni odwrotnie dokładnie@Manique a to Ty tak biedna cierpiałaś po tych kulkach. Jak tylko się zaczęły moje rewelacje to pomyślałam o tej biednej cierpiącej po kulkach ziemniaczanych osobie ^^ Teraz już wiemy że nam nie wolnoTak bardzo mi przykro że tyle wymiotujesz
Ja miałam to szczęście że ani razu nic ze mnie nie wyszło 3 stroną. Nawet nie wiem jakie to uczucie. Także <tulę> mocno bo tylko tyle mogę
Rany jaki miałam okrutny sen. Każdej z nas przytrafiało się coś złego i po kolei opuszczałyśmy forum. Straszne! Jestem tak zmęczona tym durnym snem. Takie rewelacje miałam pewie przez to zatrucie po chipsach... -.- Jeszcze mnie trochę trzyma.
@Karolcia1992, @reniuszek wzorowych kontroli Wam życzę![]()
Ja na to liczę że odwrotne@Eraja ty to masz sny... na psa urok, że tak powiem. To niech się spełni odwrotnie dokładnieWszystkie szczęśliwie dotrwamy do końca i jeszcze długo po porodzie będziemy tu pisać
![]()
I jak tam wie czujesz ?Nie sprawdzają. Mąż mi dzisiaj detektor przywiezie to sama sprawdzę [emoji6] właśnie przyszła Pani w 22 tc ciąży bliźniaczej też z krwawieniem.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom