Eraja
Fanka BB :)
O kurcze - strasznea mi zaczyna sie powtarzać to samo co w pierwszej ciaży czyli rzyganie juz krwia... Znowu mam tak przełyk wyżarty... Jak bulimiczka... Masakra, a do tego piecze od zgagi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze - strasznea mi zaczyna sie powtarzać to samo co w pierwszej ciaży czyli rzyganie juz krwia... Znowu mam tak przełyk wyżarty... Jak bulimiczka... Masakra, a do tego piecze od zgagi...
raczej słabo... poprzednio mialam czopki przeciwwymiotne ale to bylo juz w okolicach 30 tygodnia więc jakoś zlecialo... ciągle mam nadzieję ze przestanę tyle wymiotowac. Czasem mam lepszy dzień... cos mnie na wieczór zawsze bierzeO kurcze - straszneJak z tym walczyłaś w pierwszej ciąży? Jest jakiś sposób na złagodzenie objawów?
no bo ta waga to tak jakoś 22 tydz a może masz termin źle obliczony ? albo po prostu duży bobas się szykuje i tyleDziś mam 19t6d [emoji6] też mi się po zastanowieniu wydawało, że to 400g to jakoś tak dużo [emoji6]. Ale myślę, że to usg w gabinecie doktora nie jest zbyt dokładne [emoji6], albo nie przyłożył się do określenia wagi [emoji6][emoji6] zwłaszcza że taka okrąglutka ta waga wyszła (chyba, że córka bierze przykład z matki, mam kolejne 2kg na +) za dwa tygodnie mam iść na połówkowe to pewnie dokładniej się uda określić [emoji6]. Tylko muszę się upewnić w jakich dniach dr Doering przyjmuje i jaki grafik ma mój mąż, chciałabym go w końcu zabrać na usg [emoji6].
Moi rodzice zachwyceni (na rocznicę przyniosłam im prezent dla mnie [emoji23] w postaci różowiutkich skarpeteczek [emoji16]) choć w pierwszej chwili wydawali się trochę rozczarowani, że jednak nie wnuk [emoji6], mama się strasznie nakręciła, żeby mieć wnuka Leszka [emoji16]. Za to babcia aż uroniła łezkę z radości, że będzie prawnuczka [emoji16][emoji16].
@Keishaa mi się czasem robi taka twarda "gula" ale to mam wrażenie, że maleństwo się tak wypina dziwnie [emoji6] bo żadnych skurczy nie odczuwam [emoji6].
@daruuunia3 te ogrodniczki mi się marzą już od początku ciąży. Muszę się zmobilizować i jutro je w końcu zamówić [emoji16]
@reniuszek czy Ty lustro kupowałaś z jakiejś cyrkowej wyprzedaży [emoji6]? Że uważasz swój tyłek za ogromny? Ja na zdjęciach widziałam super zgrabną laskę [emoji6]!
@Millo cudowna [emoji7].
@olka_l a gdzie wyjeżdżasz na te wakacje? Nie ma opcji byś gdzie w okolicy skoczyła na badanie [emoji6]? Żeby się zmieścić w określonym terminie [emoji6]?
@Manique to nie przyjemne musi być strasznie . W pierwszej ciąży też nic nie było w stanie Ci pomóc?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak umieralam po kulkach ziemniaczanych... raczej szybko ich nie tkne... nauczka na długoA bleee! Dałam się skusić Mężowi na chipsy! To był mój najgorszy błąd żywieniowy w życiu... Niech mi ktoś zabierze mój żołądek.Boli ta ciężarna głupota. Już nigdy więcej... Ech.
Każda ciąża taka sama. W drugiej trochę mniej wymiotowalam ale tez do końca. Znajomi sie śmieją ze masochistka ze mnie....Dziś mam 19t6d [emoji6] też mi się po zastanowieniu wydawało, że to 400g to jakoś tak dużo [emoji6]. Ale myślę, że to usg w gabinecie doktora nie jest zbyt dokładne [emoji6], albo nie przyłożył się do określenia wagi [emoji6][emoji6] zwłaszcza że taka okrąglutka ta waga wyszła (chyba, że córka bierze przykład z matki, mam kolejne 2kg na +) za dwa tygodnie mam iść na połówkowe to pewnie dokładniej się uda określić [emoji6]. Tylko muszę się upewnić w jakich dniach dr Doering przyjmuje i jaki grafik ma mój mąż, chciałabym go w końcu zabrać na usg [emoji6].
Moi rodzice zachwyceni (na rocznicę przyniosłam im prezent dla mnie [emoji23] w postaci różowiutkich skarpeteczek [emoji16]) choć w pierwszej chwili wydawali się trochę rozczarowani, że jednak nie wnuk [emoji6], mama się strasznie nakręciła, żeby mieć wnuka Leszka [emoji16]. Za to babcia aż uroniła łezkę z radości, że będzie prawnuczka [emoji16][emoji16].
@Keishaa mi się czasem robi taka twarda "gula" ale to mam wrażenie, że maleństwo się tak wypina dziwnie [emoji6] bo żadnych skurczy nie odczuwam [emoji6].
@daruuunia3 te ogrodniczki mi się marzą już od początku ciąży. Muszę się zmobilizować i jutro je w końcu zamówić [emoji16]
@reniuszek czy Ty lustro kupowałaś z jakiejś cyrkowej wyprzedaży [emoji6]? Że uważasz swój tyłek za ogromny? Ja na zdjęciach widziałam super zgrabną laskę [emoji6]!
@Millo cudowna [emoji7].
@olka_l a gdzie wyjeżdżasz na te wakacje? Nie ma opcji byś gdzie w okolicy skoczyła na badanie [emoji6]? Żeby się zmieścić w określonym terminie [emoji6]?
@Manique to nie przyjemne musi być strasznie . W pierwszej ciąży też nic nie było w stanie Ci pomóc?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom