Eraja
Fanka BB :)
Ja mam równo w 21.Co myślicie o polowkowych równo w 21t ? Chciałabym przełożyć USG z 19.07 na 17.07 ;D
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam równo w 21.Co myślicie o polowkowych równo w 21t ? Chciałabym przełożyć USG z 19.07 na 17.07 ;D
![]()
Ja też szaleje ;-) jeszcze wizja wyjazdu we dwoje szaleństwo potęgujeJa ostatnio na zalando poszłam dla siebie i córki i kurier przez 4 dni codziennie przychodzil. Dobrze, że przesyłka za darmo [emoji16][emoji16]
![]()
Kurczę ja mam to samo wielka wystająca pupa a z przodu brzuch. Dziś ma z mi pierwszy raz powiedział że przytylam. Powiedział też żebym się nie przejmował bo po porodzie obrazu ogień na siłce będzie .Kochana jestem takim samym liliputem i wiem co czujesz[emoji21] dwa tygodnie temu kupiłam kieckę do pracy którą dzisiaj ledwo wcisnęłam na siebie. Ja zawsze miałam odstający tyłek a teraz to już masakra. Z tylu widać tylko pupę a z przodu tylko brzuch. Niestety piersi brak[emoji23] gorsze dni wreszcie miną i znowu wyjdzie słoneczko [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to wszystko dla mojego synka Ja mam nadzieje . Szkoda że nam liliputom ciężko dopasować ubrania żeby nie wyglądać jak w worku albo jak mini parowkersKochana jestem takim samym liliputem i wiem co czujesz[emoji21] dwa tygodnie temu kupiłam kieckę do pracy którą dzisiaj ledwo wcisnęłam na siebie. Ja zawsze miałam odstający tyłek a teraz to już masakra. Z tylu widać tylko pupę a z przodu tylko brzuch. Niestety piersi brak[emoji23] gorsze dni wreszcie miną i znowu wyjdzie słoneczko [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
<3 cudne zdjęcie ! GratulacjeJestem!!:*!Dzidziuś zdrowy!337gramMa jakies obostronne torbiele w glowie i bedzie trzeba za 3 tyg zrobic jeszcze ekg ale lekarz pow ze nie ma powodu do niepokoju.Nie urosły jajka
Przedstawiam Wam Ciocie nasza sliczna Inkę♡
![]()
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom