Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pięknie masz te ogrodniczki. Ślicznie wyglądasz :*Super ze wizyty Ok! Te które jeszcze czekają niech wiedzą że kciuki zaciśnięte!
Reniuszku Kochana! Przeciez Ty śliczna i zgrabna jesteś! Nie smutaj! Kup sobie fajnego ciucha ciazowego i będzie gitara! Brzuszki rosną taki nasz urok.... Ja ja tez ostatnio patrzeć na siebie nie mogę, a ostatnio w hm kupiłam ogrodniczki ciążowe z których jestem MEGA zadowolona!!! Cały czas w nich chodzę takie wygodne!
Zobacz załącznik 814315
te ceny to tam nie powalają@reniuszek Dziewczyny mają rację , naszym życiem rządzą teraz hormony.
Dla pocieszenia wczoraj jechałam po ojca na dworzec w planach był też lunch na mieście, chciałam ubrać kombinezon ale zamek bez szans na dopiecie tylko z 6 cm brakowało ;-) pobeczalam się.... Ale po chwili pomyślałam, że to prawie półmetek więc niech brzuch sobie rośnie. W styczniu zacznę zrzucać to do wakacji będzie pięknie , trzeba znaleźć w końcu jakiś pozytyw [emoji23]
W zalando sa fajne wyprzedaże na rzeczy ciążowe [emoji7]
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio na zalando poszłam dla siebie i córki i kurier przez 4 dni codziennie przychodzil. Dobrze, że przesyłka za darmo [emoji16][emoji16]@reniuszek Dziewczyny mają rację , naszym życiem rządzą teraz hormony.
Dla pocieszenia wczoraj jechałam po ojca na dworzec w planach był też lunch na mieście, chciałam ubrać kombinezon ale zamek bez szans na dopiecie tylko z 6 cm brakowało ;-) pobeczalam się.... Ale po chwili pomyślałam, że to prawie półmetek więc niech brzuch sobie rośnie. W styczniu zacznę zrzucać to do wakacji będzie pięknie , trzeba znaleźć w końcu jakiś pozytyw [emoji23]
W zalando sa fajne wyprzedaże na rzeczy ciążowe [emoji7]
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jestem takim samym liliputem i wiem co czujesz[emoji21] dwa tygodnie temu kupiłam kieckę do pracy którą dzisiaj ledwo wcisnęłam na siebie. Ja zawsze miałam odstający tyłek a teraz to już masakra. Z tylu widać tylko pupę a z przodu tylko brzuch. Niestety piersi brak[emoji23] gorsze dni wreszcie miną i znowu wyjdzie słoneczko [emoji8] [emoji8]Pięknie masz te ogrodniczki. Ślicznie wyglądasz :*
Mi się bardzo podobały z hm ogrodniczki ciążowe ale jak założyłam je na siebie to czar. Prysl. Nawet pani w garderobie odradzala :-( kilka innych rzeczy jak mierzyłam to podobnie,.. Po prostu wyglądalam fatalnie. Więc zrazilam się do zakupów i stąd ten ryk.