Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki Słońce [emoji9] Nawet nie sądziłam, że tyle tego. No to ja jestem jeszcze w czarnej.... dziurze[emoji12] z zakupami [emoji16]@Oska305 taka trochę bałaganiarska lista, bo sobie uzupełniam, a w kompie zrobię porządek. Na żółto zaznaczone te rzeczy które już mam.
Zobacz załącznik 814510 Zobacz załącznik 814510
To znaczy, że pry moim przeziębieniu orzeszek kwitnieJa na wizycie też miałam niskie ciśnienie i lekarz mi powiedział, że im gorzej ja się czuję tym dziecko lepiej![]()
Pierogi z jagodami... Ja miałam w weekend z babcią robić, ale zaraz po przeziębieniu nie pojade do domu, bo ojciec jest w tak złym stanie, że boję się, żeby czegoś nie przywlec...Powodzenia na wizytach dziewczyny
@gie_er Dobrze,że już nie krwawisz.Ja takie ciśnienie jak ty mam na co dzieńCzasami mam nawet mniejsze i wtedy przesypiam dzień jak niemowlę
U mnie też pogoda paskudna.Nad ranem taka burza była,że aż się przestraszyłam.
Na mnie czeka dzisiaj sterta prania do prasowania a potem jadę do rodziców bo mama robi dzisiaj pierogi z jagodami
Miłego dnia kobietki![]()
Mąż mi kupił klapki piankowe w Pepco jak w poniedziałek mnie do szpitala przyjęli, wczoraj wróciłam i mój kot od razu zaczął je gryźć, dobrze że kosztowały 5 zł [emoji23]Ja dla siebie do szpitala mam tylko nowiutki ręcznik i klapki hahahtak zaczynam od dupy strony
widziałam wczoraj Pidżamy do karmienia w textilmarket za 29zl ale ja muszę poszukac po Hani, chociaz pewnie wyrzucone przy przeprowadzkach
![]()
Ja jak widzisz teżDzięki Słońce [emoji9] Nawet nie sądziłam, że tyle tego. No to ja jestem jeszcze w czarnej.... dziurze[emoji12] z zakupami [emoji16]
Tam kochana@reniuszku a masz link ?
![]()
Tak to prawda, tam jest chłodno. Ale ja akurat jestem z tych zimnolubnychMnie też brzuch boli ale to chyba przez to że wczoraj się bobu najadłam i mam wzdęty... [emoji53]
Piękny sen [emoji3] byłam w Norwegii 2 lata temu i się zakochałam w tym miejscu [emoji4] widoki, przyroda, powietrze, białe noce... Obłęd! Jedyne co to pogoda taka sobie, padało codziennie, to był lipiec, 14 stopni... No i te ceny.. [emoji20] Ale i tak marzę o dłuższej podróży i zwiedzenie jeszcze wielu miejsc [emoji4]