Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie też brzuch boli ale to chyba przez to że wczoraj się bobu najadłam i mam wzdęty... [emoji53]@bebebe, @olka_l udanych kontroli
Jeej całą noc mnie bolał brzuch. Pojęcia nie mam od czego. Albo źle spałam i gniotłam Olka, albo to znów jakaś niestrawność, albo po prostu rośnie mi brzuchorekZa to miałam miły sen. Śniło mi się że siedzę u Mamy w Norwegii...Oooo, te widoki ^^ to powietrze. Chociaż w śnie mogłam się tym nacieszyć, hihihi ^^ I jak skubana gadałam po angielsku - jak stara normalnie xD Bez blokad zupełnie ^^
Dobrego dnia![]()
Kochana jestem [emoji4] wyszłam wczoraj do tego domu koło 10, ale wróciłam szybko się umyłam zjadłam coś bo w szpitalu schudłam 2 kg, więc jestem już znowu 4 na minusie. Pojechałam do rodzinnego i w poniedziałek założą mi holtera ciśnieniowego. Mam brać luteine dowcipnie 2*2, dopegyt 3*1, duphaston 1*1, magnez 2*1. Odkąd jestem w domu nie poleciała ze mnie ani kropelka. Za to ciągle śpię bo dla mnie ciśnie 100/60-111/68 to prawie jakbym umierała [emoji4] życzę powodzenia wszystkim wizytujacym, a Tobie już kiedyś pisałam, że jesteś niesamowicie dzielną kobietą :-) [emoji9]Ej dziewczyny @gie_er to się dziś odzywała?
Cieszymy się że wszystko idzie ku lepszemu, oby tak dalej.Kochana jestem [emoji4] wyszłam wczoraj do tego domu koło 10, ale wróciłam szybko się umyłam zjadłam coś bo w szpitalu schudłam 2 kg, więc jestem już znowu 4 na minusie. Pojechałam do rodzinnego i w poniedziałek założą mi holtera ciśnieniowego. Mam brać luteine dowcipnie 2*2, dopegyt 3*1, duphaston 1*1, magnez 2*1. Odkąd jestem w domu nie poleciała ze mnie ani kropelka. Za to ciągle śpię bo dla mnie ciśnie 100/60-111/68 to prawie jakbym umierała [emoji4] życzę powodzenia wszystkim wizytujacym, a Tobie już kiedyś pisałam, że jesteś niesamowicie dzielną kobietą :-) [emoji9]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
umierala?? z takim dobrym cienieniem?? ja na poprzedniej wizycie miałam 90/55 i żyłamKochana jestem [emoji4] wyszłam wczoraj do tego domu koło 10, ale wróciłam szybko się umyłam zjadłam coś bo w szpitalu schudłam 2 kg, więc jestem już znowu 4 na minusie. Pojechałam do rodzinnego i w poniedziałek założą mi holtera ciśnieniowego. Mam brać luteine dowcipnie 2*2, dopegyt 3*1, duphaston 1*1, magnez 2*1. Odkąd jestem w domu nie poleciała ze mnie ani kropelka. Za to ciągle śpię bo dla mnie ciśnie 100/60-111/68 to prawie jakbym umierała [emoji4] życzę powodzenia wszystkim wizytujacym, a Tobie już kiedyś pisałam, że jesteś niesamowicie dzielną kobietą :-) [emoji9]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom