Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wcinaj żebyś nam tu jak najszybciej do formy wróciłaWspolczujeu nas anemia ewidentnie ciążowa no i ostatnio zaniedbałam dietę. Przez te upaly i ekscesy z zębem ledwo co jadłam.
Ogólnie na poprawę czerwonych krwinek polecam dziczyznę . Dzięki zajadaniu kiełbasek i schabikow z dzika morfologia zawsze na wysokim poziomie![]()
Ja uwielbiam Magdę Umer w ogóle... Piękne teksty, piękny głos i super kobieta.Jagoda piękne imiędobrze, że wcinasz orzechy, są zdrowe.
Magda, piekna jest ta piosenka! Uwielbiam ją
Wpiszcie sobie piosenke na youtube
Grzegorz Turnau & Magda Umer - Kołysanka dla okruszka cudowna jest![]()
Umer & Turnau chyba całą płytę kołysanek mająJa właśnie tego duetu uwielbiam wersję "Dla Wojtusia z popielnika"
Kurczę, @Eraja akurat miałam laptopa na kolanach (z podobnych powodów, tyle że korzystam do muzyki i pisania tutaj oraz z przyjaciółką), od razu poszedł na kant szafki nocnej. Tak mnie wystraszyłaś... Niby człowiek wie, że się nie powinno ale wiadomo jak to jest, już nie raz S mnie ochrzaniał za to ale ciii![]()
Z tego co kojarzę rano pisała, że się wypisuje na żądanie ze szpitala i że już powoli się poprawia sytuacja, potem albo nie pisała albo mi umknęło. Może teraz w domu odpoczywa albo po prostu nacieszyć się powrotem musi, oby nic złego.Ej dziewczyny @gie_er to się dziś odzywała?
Zdrówka życzę dla synkaAnkuś furczy Mu w nosie..i ma 37-38..spi..cos tam dzis zjadl wiec to nie angina przynajmniej.Mowil pozniej ze brzuch juz nie boli.. Ja jak On cos ma to jestem od razu posrana
Zobacze jak jutro bedzie i najwyzej wieczorem lekarz.Boje sie ze to pasozyty albo co..
Ponad tydz temu mial kaszel i katar ale chyba zapalenie pluc to by nie bylo jak juz nie kaszle?Cholera wie..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom