Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja te tabletki biorę od miesiąca i wyniki mimo to wyszły mi gorsze jak miesiąc temu. A co to jest ta acerola?Niestety niedobory żelaza zaburzaja ogólny obraz krwi
Mam nadzieję ze T tabletki coś nam pomoga. Choć z tego co wiem to trzeba czasu. Dzisiaj już lyknelam 1porcje równolegle z acerola - korzystam z dobrej porady ciotki @Millo![]()
Millo jak się czuje synek?Carlar brawo ze znalazlas siłe by je wyciągnac z szuflady:* i dobrze ze udalo się je zrobić by na zawsze mogla z Wami być:***
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
a mi zaczyna sie powtarzać to samo co w pierwszej ciaży czyli rzyganie juz krwia... Znowu mam tak przełyk wyżarty... Jak bulimiczka... Masakra, a do tego piecze od zgagi...
WspolczujeCo do suplementacji żelaza, pozwolę sobie się wtrącić bo już od 8 lat praktycznie non-stop muszę suplementować- po mamie mam upośledzone wchłanianie żelaza (czy jakoś tak to się nazywa) i co próbuję odstawić na choćby miesiąc, to wyniki lecą na łeb na szyję, mimo że moja dieta jest bogata w żelazo.
W moim przypadku Tardyferon nie przynosił rezultatów niestety, a jak już coś drgnęło to minimalnie. Jakieś 2 lata temu moja dr rodzinna, która wzięła sobie za punkt honoru wydobyć mnie spod władzy anemiiporadziła przejście na Sorbifer Durules i znacząco pomógł. Tak czy siak to trwa ale o wiele krócej. Dobra wiadomość, że jak najbardziej jest przystosowany dla kobiet w ciąży, a nawet w ulotce w zastosowaniu ma wpisaną m.in. ciążę.
Części osób wystarczy ten pierwszy preparat ale w razie jakby Wam nie pomagało, to możecie pogadać ze swoimi lekarzami o tym drugim (jest on na receptę).