reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ignaś też na początku będzie z nami. Tylko zastanawiam się co potem. Mamy 3 pokoje - córki, sypialnie i salon. Mąż chce oddać sypialnie na pokój na małego. Ja myślałam o tym, żeby razem z Aniela byl.
Przenosić pewnie będziemy jakoś kwiecien/maj. Tak było z Aniela 4 czy 5 miesięcy i już była w swoim pokoju, teraz chciała bym podobnie.

m3sx3e3k25iia4nv.png
My Tobiasza dużo później bo miał z 9 miesięcy. A i tak wszyscy dziwili Alior, że tak wcześnie.
Chyba 4-5 miesięcznego bym babla nie przeniosła do pokoju starszaka, że względu na nocne pobudki i karmienie. Byłabym się, że starsze dziecko będzie niewyspane.
Ale może nie potrzebnie :-)

Roksi nie ma dzisiaj operacji, bo ma bardzo złe wyniki wątroby. Dostała leki osłonowe i za dwa tygodnie operacja. Przed operacją jeszcze musi mieć powtórzone badania krwi. Także słabo. Trzeba ją oszczędzać bardzo przez te dwa tygodnie.

reklama
Pomocy!!!! Nie mogę wstać z łóżka!!! Ale len ze mnie... wstałam tylko zrobic jedzenie i siku... to chyba dlatego ze weekend był intensywny i teraz sie regeneruje... ale cos by się przydało zrobic w domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry