Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja przyjaciółka kupiła sobie zestaw do hybryd i jest zachwycona. Wiec postanowiłam i ja spróbowaćA ja sie zabralam za paznokcie i juz mi sie nie podobająu kogoś ciemne spoko ale ja chyba jednak muszę mieć jasniutkie
![]()
Jutro tyle z Nas ma wizyty, że musi być u każdej dobrzeDziewczyny powodzenia na wizytach !!!!
Ja już powoli zaczynam stresować się moja jutrzejszą![]()
na poleczkach mialam pojemniki ozdobne na gorze materacyk do przewijania. I tak szorowalam to dwa razy dziennie srodkiem dezynfekujacym ( pol minuty pracy) i nie wazne czy bylby otwarty czy zamkniety to robilabym to zawsze@MagMag @Karolcia1992 udanych połówkowych [emoji6]
@Rossiczka myślałam, że się nie sprawdziła, bo była mało funkcjonalna [emoji6]. Ja się ciągle zastanawiam nad komodą Hemnes z Ikei i żeby domówić tylko u stolarza tą nakładkę na przewijak (jeśli nie zdecydujemy się na duże łóżeczko od początku. Jak będzie od razu duże to przewijak wyląduje na łóżeczku).
@reniuszek ja mam wrażenie że na takim otwartym przewijaku wszystko będę mieć ciągle zakurzone..
Ja właśnie wstałam.. Położyłam się przed północą, a jestem nieprzytomna [emoji53] (w ogóle się w nocy nie budzę, jeszcze wstawanie na siku mnie nie dopadło).. Idę pod prysznic bo jak mam wsiąść do auta i prowadzić to muszę się trochę bardziej rozbudzić..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
to ja nigdy przenigdy.na poleczkach mialam pojemniki ozdobne na gorze materacyk do przewijania. I tak szorowalam to dwa razy dziennie srodkiem dezynfekujacym ( pol minuty pracy) i nie wazne czy bylby otwarty czy zamkniety to robilabym to zawsze![]()
Może w Twoim przypadku taki prosty przewijak z Ikea by się właśnie sprawdził. A nie zadałam jeszcze tego pytania, bo wiem że dużo mam bliźniaków na początek ma jedno łóżeczko bo maluszki chcą spać razem, też tak robisz? Czy od razu odzdzielnie ?Ale Wam fajnie, że kupujecie mebelki dla waszych Maluchów. My tylko wstawiamy łóżeczka do naszej sypialni i kupiłam komodę żeby pasowała to tych, które już mamy w i tam bedziemy dzieci rzeczy upychac. Tak się zastanawiam, czy nie kupić przewijaka i nie położyć na tej komodzie właśnie. O osobnych pokojach dla Maluchów będziemy myśleć za jakieś dwa - trzy lata dopiero, gdy je dobudujemy[emoji17]