CarlaR
Fanka BB :)
Ja mam o 16.45. Już mnie zaczyna łapać stres. Oby wszystko było ok. Wam również tego życzę dzisiejsze wizytujace
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam o 16.45. Już mnie zaczyna łapać stres. Oby wszystko było ok. Wam również tego życzę dzisiejsze wizytujace
Ja.sobie nawet z okazji wizyty paznokcie pomalowalam,a ostatnio nieczęsto to robię, zwłaszcza u.nóg bo.muszę się nieźle nagimnastykowac ze względu na wielkość brzuszkaCo wizytę mam nowe majtki[emoji23]
![]()
Dawaj fotkiByłam dzisiaj na lumpku, kilka rzeczy kupiłam po 2, 3, 4 zł kombinezon za 9 złchce ktoś zobaczyć
......:::::::::19t. i 1d::::::::.........
A najlepsze, że jem na prawdę sporo. Chyba maluszek czerpie z moich zapasów@Endywia a super wieści!! macie imię już dla córeczki?na cc bym zdecydowała, jednak.
@Zinc ja też ani dekoracje jeszcze nie przytyłam wręcz przeciwnie w dalszym ciągu -3 kg, nie masz się czym martwić nasza waga nie ma nic wspólnego z rozwojem dziecka, jedni mają tak drudzy tak.
Ale maluch mi się dziś rusza próbowalam wam film nagrać ale jak nie dzieci coś moje to nie w porę wlaczylam kamerę itd. Hehe. Ale faluje mi brzuch. Nadrabia te 2 dni co mało się ruszał.
Oczywiscie, ze chcemyByłam dzisiaj na lumpku, kilka rzeczy kupiłam po 2, 3, 4 zł kombinezon za 9 złchce ktoś zobaczyć
@Endywia a super wieści!! macie imię już dla córeczki?na cc bym zdecydowała, jednak.
@Zinc ja też ani dekoracje jeszcze nie przytyłam wręcz przeciwnie w dalszym ciągu -3 kg, nie masz się czym martwić nasza waga nie ma nic wspólnego z rozwojem dziecka, jedni mają tak drudzy tak.
Ale maluch mi się dziś rusza próbowalam wam film nagrać ale jak nie dzieci coś moje to nie w porę wlaczylam kamerę itd. Hehe. Ale faluje mi brzuch. Nadrabia te 2 dni co mało się ruszał.
OLGA <3 tak miała mieć na imię moja córka ale będzie syn i teraz nie wiem.Z imieniem tez mamy problem bo kazdemu sie podoba inneja bym chciala Olge, Maz Pole albo Nele, a synek by chcial Rozyczke
![]()