Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!! Odpoczywaj kochana :*Witam dziewczeta, bylam dzis w szpitalu bo w nocy mialam straszne rozciaganie w podbrzuszu i pachwinach, wrocil mi bol piersi z cala sila. Wiec pomyslalm ze moze cos jest noe tak. Pobrali mi krew. Zbadali. Na szczescie lekarz powiedzial ze do poronienia nie doszlo. Ze najprawdopodobniej tylko to bylo krwawienie w czasie kiedy miala przypasc miesiaczka. Co sie zgadza calkowicie. Nadal czekamy ale z pozytywnym nastawieniemwitam wszystkie nowe kolezanki
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To naprawdę świetna wiadomość [emoji106][emoji106][emoji106]teraz to już napewno pójdzie wszystko dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]Witam dziewczeta, bylam dzis w szpitalu bo w nocy mialam straszne rozciaganie w podbrzuszu i pachwinach, wrocil mi bol piersi z cala sila. Wiec pomyslalm ze moze cos jest noe tak. Pobrali mi krew. Zbadali. Na szczescie lekarz powiedzial ze do poronienia nie doszlo. Ze najprawdopodobniej tylko to bylo krwawienie w czasie kiedy miala przypasc miesiaczka. Co sie zgadza calkowicie. Nadal czekamy ale z pozytywnym nastawieniemwitam wszystkie nowe kolezanki
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom