reklama
Super!! Odpoczywaj kochana :*Witam dziewczeta, bylam dzis w szpitalu bo w nocy mialam straszne rozciaganie w podbrzuszu i pachwinach, wrocil mi bol piersi z cala sila. Wiec pomyslalm ze moze cos jest noe tak. Pobrali mi krew. Zbadali. Na szczescie lekarz powiedzial ze do poronienia nie doszlo. Ze najprawdopodobniej tylko to bylo krwawienie w czasie kiedy miala przypasc miesiaczka. Co sie zgadza calkowicie. Nadal czekamy ale z pozytywnym nastawieniemwitam wszystkie nowe kolezanki
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
![img]](https://lbdf.lilypie.com/doJRp2.png [/ img])
AnetaManiak
Fanka BB :)
To naprawdę świetna wiadomość [emoji106][emoji106][emoji106]teraz to już napewno pójdzie wszystko dobrze [emoji8][emoji8][emoji8]Witam dziewczeta, bylam dzis w szpitalu bo w nocy mialam straszne rozciaganie w podbrzuszu i pachwinach, wrocil mi bol piersi z cala sila. Wiec pomyslalm ze moze cos jest noe tak. Pobrali mi krew. Zbadali. Na szczescie lekarz powiedzial ze do poronienia nie doszlo. Ze najprawdopodobniej tylko to bylo krwawienie w czasie kiedy miala przypasc miesiaczka. Co sie zgadza calkowicie. Nadal czekamy ale z pozytywnym nastawieniemwitam wszystkie nowe kolezanki
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Dziewczyny teściowie mieli przyjechać w czwartek na święta a tu niespodzianka otwieram drzwi a tam oni
rodzinka w domu i od razu mi lepiej 
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
A my żyjemy w zgodzie hehe
jeszcze w czwartek moja siostra dojedzie i pelnia szczęścia
)))
Ja z moją też w zgodzie żyje szczególnie jeśli jesteśmy od siebie daleko. Ale mieszkać z nią już w życiu nie będę [emoji23] uciekalam od niej w poplochu [emoji23] teraz mieszka prawie 100 km ode mnie i widzę ja tylko raz na jakiś czas . Dzięki temu psychicznie jestem zdrowa [emoji23][emoji23][emoji23]
![img]](https://lbdf.lilypie.com/doJRp2.png [/ img])
reklama
iwilleatyou
No ja bym z nimi mieszkać nie chciała ale raz na jakiś czas jest ok