Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mąż właśnie dostał nasze kosze. Są w pudełkach i tylko tak do zdjęcia je rozpakował i takie je Wam pokazuje. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze to wszystko się dzieje. Ciąża, bliźnięta, a gdy zobaczyłam kosze to aż mi coś w sercu ścisnęło. Ja już chce nasze Skarby[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]![]()
![]()
Oska, one są przepiękne! Nie dziwię Ci się wzruszenia. Ja wczoraj po tych moich pierwszych w życiu zakupach ciuszkowych, wzięłam do rąk pajacyk i powiedziałam "Ł będziemy mieć dzisiusia, to się naprawdę dzieje!" i o mało się nie popłakałam. A to są tylko ciuchy, co dopiero tak wspaniałe koszeMąż właśnie dostał nasze kosze. Są w pudełkach i tylko tak do zdjęcia je rozpakował i takie je Wam pokazuje. Jakoś trudno mi uwierzyć, ze to wszystko się dzieje. Ciąża, bliźnięta, a gdy zobaczyłam kosze to aż mi coś w sercu ścisnęło. Ja już chce nasze Skarby[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]![]()
![]()
Ja własciwie od 2 tyg to w piżamie pomykam głównieDziewczyny was też normalne spodnie biodrówki tak uwierają ? Bo mnie okropnie i tylko w leginsach chodzę
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom