Dziękuję Wam dziewczyny.. to prawda muszę się trochę uspokoić. Teraz leżę i brzuch mnie kłuje.Kochana współczuję ;( trzymajcie się dzielnie pamiętaj też o malutkiej , ściskam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję Wam dziewczyny.. to prawda muszę się trochę uspokoić. Teraz leżę i brzuch mnie kłuje.Kochana współczuję ;( trzymajcie się dzielnie pamiętaj też o malutkiej , ściskam
gratulujeDziewczyny, jestem po polowkowym badaniuLenka zostaje Lenka!
waga ok. 540g
akurat przy 23tygodniu
wszystko jest w jak najlepszym porządku, badala mnie z 50minut. Niestety Lenka zasłaniała się jak mogła
moja hemoglobina obecnie 10,0 także zaczynam przygodę z zelazem. No i ta cholerna glukoza na następna wizytę
![]()
Kochana piękne zdjęcia !! Moja dzidzia też jest mega nisko i też napiera i trochę się martwie ,że znowu urodze przed terminemHej dziewczyny my juz po wizycie. Z dobrych wiadomości to Jasiu jest Jasiek pięknie rośnie waży 400g i jest przesliczny . Doktor stwierdził że podobny do Maksia (maks był na badaniu z nami) .
Zobacz załącznik 816350 Zobacz załącznik 816351 Zobacz załącznik 816352
Że złych wiadomości to musze leżeć, szyjka się skraca, Jasiu nisko ułożony jak do porodu mocno napierawiec o jakichkolwiek wakacjach i innych przyjemnosciach z Maksiem mogę zapomnieć..I najgorsze Jasiu ma torbiel sp lotu naczyniowkowego w prawej półkuli .....modlimy się żeby świństwo szybko się wchlonelo.
To tyle.....![]()
my dalej rozmyślamy puki co prowadzi : Milena,Jagoda,Eliza.. ale może coś jeszcze wpadnie w uchoMoże podzielicie się imionami swoich Maleństw? Twardo myślę nad imieniem dla dziewczynki mojej i żadne mnie na kolana nie powala. Może zainspirujecie mnie![]()
Świetne imięU mnie będzie Żywia![]()
W gabinecie więc raczej podstawowe zabiegi, ale i to mi się przyda. No i u znajomych, więc nie ma problemu z tym że jestem w ciąży i mam pewne ograniczeniaCiekawe jakieś te praktyki ? :-)
Super! [emoji173] to najważniejsze usg za wamiDziewczyny, jestem po polowkowym badaniuLenka zostaje Lenka!
waga ok. 540g
akurat przy 23tygodniu
wszystko jest w jak najlepszym porządku, badala mnie z 50minut. Niestety Lenka zasłaniała się jak mogła
moja hemoglobina obecnie 10,0 także zaczynam przygodę z zelazem. No i ta cholerna glukoza na następna wizytę
![]()
Też cię mogę pocieszyć tym, że mam koleżankę która całą ciążę walczyła żeby utrzymać poniżej 3 i urodziła zdrowego synkaEwidentnie jest do zbicia. Teraz biorę 125 eutyroxu takze na pewno zmieni mi dawkę. Oby tylko nic złego się przez to nie wydarzyło
Śliczny Jasio [emoji7][emoji173] to oszczędzaj się kochana, szkoda wakacji ale synek ważniejszy. Trzymam kciuki żeby to cholerstwo się wchłonęło jak najszybciej! A też to co mamaginekolog pisze temat jest bardzo uspokajajace, bo są ogromne szanse że zniknieHej dziewczyny my juz po wizycie. Z dobrych wiadomości to Jasiu jest Jasiek pięknie rośnie waży 400g i jest przesliczny . Doktor stwierdził że podobny do Maksia (maks był na badaniu z nami) .
Zobacz załącznik 816350 Zobacz załącznik 816351 Zobacz załącznik 816352
Że złych wiadomości to musze leżeć, szyjka się skraca, Jasiu nisko ułożony jak do porodu mocno napierawiec o jakichkolwiek wakacjach i innych przyjemnosciach z Maksiem mogę zapomnieć..I najgorsze Jasiu ma torbiel sp lotu naczyniowkowego w prawej półkuli .....modlimy się żeby świństwo szybko się wchlonelo.
To tyle.....![]()
Wspaniałe wieściHeja gratuluję udanych wizytreniuszek wszystko będzie wporządku . Pamiętacie jak wam pisałam ze mój tato wylądował w szpitalu z podejrzeniem nowotworu płuc ? Dziś odebrał wyniki bronkoskopi. I wszystko jest wporządku . Guzy są ale to są po przebytej chorobie prawdopodobnie zapaleniu płuc .a tak nie ma nic związanego z nowotworami . A w tym wszystkim jutro mąż wróci i będzie zemna na połówkowym
dzień zaliczam do udanych
moja mamuśka oszalala na punkcie mojego brzuszka co chwile przychodzi głaszcze i woła hej mała
Emisia
wstawaj nie śpimy
taka babcia wariatka z niej hehe
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom