mrsMalec
Fanka BB :)
Spruboje ale ona twardo twierdzi jak sie jej pytalam o co im chodzj czego tak mnie traktuja ze sobie cos wymyslamMoże porozmawiaj z Mamą? Rozmowa wszystko wyjasni.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spruboje ale ona twardo twierdzi jak sie jej pytalam o co im chodzj czego tak mnie traktuja ze sobie cos wymyslamMoże porozmawiaj z Mamą? Rozmowa wszystko wyjasni.
Normalnie . Tak jak zawsze . Nawet jak mnie nie bylo w domu to dzwonilam po kilka razy dziennie . Moze poprostu odzwyczaily sie odemnie
Spruboje ale ona twardo twierdzi jak sie jej pytalam o co im chodzj czego tak mnie traktuja ze sobie cos wymyslam
Pozazdrościć męża [emoji7]Mój mąż jest najlepszy :-)
Taki prezent dziś dostałam
![]()
Ja nawet z nia nie gadam o sobie . Pomagam jej .. robie na tyle ile moge . Bylo dobrze a niewiem co sie jej stalo .. z siostra to nawet nie chce gadac bo strasznie pyskata sie zrobila bunt 14 przechodzi wszystko jej przeszkadza ale taki wiek .. moze mama zla na mnie ze jak mloda do mnie cos pyskuje to i ja do niej ale nie pozwole zeby mnie mlodsza siostra ustawiala po katachNie jestem jasnowidzem, Ale może za bardzo skupiasz sie na sobie nie zauważając innych ? Pogadaj z empatia i miłością. To działa cuda inaczej nikt przed toba się nie otworzy.
No i tu sie zgadzam . Moja mi mowila tez jak moj pojedzie zebym przyjechala bo co bede siedziala sama tam . No ale taka sytuacja od 2 dni niemila sie robi@mrsMalec ja tam nie znam Waszych relacji. Ale wiem, że moja mama na taki układ by nie poszła, ja też nie. Po prostu wychodzę z założenia że jak dwójka ludzi decyduje się na wspólne życie, dziecko. To dla mnie to pora by zacząć żyć razem, a nie pomieszkiwac u rodziców. To takie moje spostrzeżenia. Co innego jak rodzice zapraszają etc.
Ja mam klucze do domu rodziców, ale zawsze dzwonię czy mogę przyjechać czy nie będę przeszkadzać etc. Moi rodzice i siostra robią też tak za każdym razem
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Może mama ma jakieś problemy, coś się u niej dzieje. Nie wiem w pracy, życiu prywatnym etc.No i tu sie zgadzam . Moja mi mowila tez jak moj pojedzie zebym przyjechala bo co bede siedziala sama tam . No ale taka sytuacja od 2 dni niemila sie robi
Dziewczyny niewiem co mam myslec o tym .. Maz wyjechal w trase wiec przyjechalam do mamy mojej .. ale zauwazylam ze jestem tu traktowana jak bym im przeszkadzala .. rano jak pojde do salonu jak oglada siostra z mama tv to od siostry slysze slowa po cos tu przylazla ..mama tez mnie traktuje tak inaczej niz zawsze .. zle sis czuje z tym bardzo
Nie pracuje obecnie . Jedyny problem to jest choroba mojego taty ale ja o tym wiem na bierząco jestem z tym.. tesciow nie ma 2 tyg w domu a kluczy nie wzielam sobie .. moze poprostu jak ja to mowie okres maMoże mama ma jakieś problemy, coś się u niej dzieje. Nie wiem w pracy, życiu prywatnym etc.
Zawsze możesz wrócić do teściów