Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo Maluchy uciskają mi dolną żyłę główną, czy jak to się tam nazywa. Na usg juz miałam przez to mroczki przed oczami i mdlałam. Doktor w ostatniej chwili kazał mi obrócić się na bok i głęboko oddychać.Dlaczego na plecach nie możesz?
Tak bo moja mama mieszka nad ośrodkiem zdrowiaPozwolili Ci iść do domu ?
![]()
Staram sie choc nest ciezko bo o 5 rano wstalam@Oska305 ceny możesz sprawdzić na stronie [emoji6]. Na pewno z okazji otwarcia rzucą jakieś promocje, ale też będzie tłum ludzi więc na pewno nie powinnaś się wybierać tam sama..
@mrsMalec tylko pilnuj się, żeby nie przysnąć, bo wtedy cukier się inaczej rozkłada [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Puścili Cie do domu? Ja musiałam siedzieć pod gabinetem, a wody tylko w ostateczności sie napić.Ja leze sobie w lozeczku po glukoziena kolejne kłucie mam lrzyjsc o 9.15
nie bylo tak tragicznie
trochę mnie mdli ale dasie wytrzymac
ale jestem mega glodna
marzy mi sie buleczka z bialym serkiem i koperkiem o jezu
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Sama na pewno nie pojadę, o ile pojadę. Kiepsko znam Lublin i nie wiem, czy dam radę dojechać. Zobaczymy. Ale kusi mnie ta wizja promocji[emoji7]@Oska305 ceny możesz sprawdzić na stronie [emoji6]. Na pewno z okazji otwarcia rzucą jakieś promocje, ale też będzie tłum ludzi więc na pewno nie powinnaś się wybierać tam sama..
@mrsMalec tylko pilnuj się, żeby nie przysnąć, bo wtedy cukier się inaczej rozkłada [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bo ja doslownie zejsc po schodach i wyjsc na pole i wejsc w drzwi obok i w osrodku jestemPuścili Cie do domu? Ja musiałam siedzieć pod gabinetem, a wody tylko w ostateczności sie napić.