Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wczoraj wysłałam bilety dla mamy i siostry na dzisiejszy mecz [emoji12] mama ma dzisiaj urodziny, to się ucieszyła z prezentu.@Natkaa01 Dobrze,że z Sarą wszystko ok.Odpoczywaj teraz ;*Zobaczysz co Ci powie też Twój lekarz w poniedziałek.Trzymam kciuki żeby było dobrze
My zmykamy dzisiaj na mecz siatki do znajomych.Plecy mnie tak bolą,że masakra.Mam nadzieje,że minie trochę bo tak to nie posiedzę długo. Miłego wieczoru dziewczyny![]()
Fantastycznie! W poniedziałek u swojego lekarza będziesz wiedziała więcejPo badaniu lekarz stwierdził, że szyjka jest niestety trochę za krótka jak na ten etap ciąży i stąd prawdopodobnie te krwawienia. Niczego innego niepokojącego nie znalazł. Bez żadnych konkretów. Zrobił Usg i powiedział, że z malutką wszystko jest dobrze. Ale i tak w poniedziałek mam wizytę u swojego lekarza więc dopiero uspokoję się po rozmowie z nim. Ten lekarz w szpitalu raczej nie wykazywał większego zainteresowania. Jestem na siebie trochę zła, że przez te wszystkie ostatnie wydarzenia zaniedbałam siebie, ale dobrze, że tylko na strachu się skończyło. Teraz mam leżeć, odpoczywać i nie przemęczać się. Jedyną pozytywną rzeczą z tej sytuacji jest to, że mój wystraszony mąż powiedział, że do żadnej pracy za granicę już nie jedzie tylko zostaje tu ze mną żeby móc się mną opiekować![]()
Kochana odpoczywaj duzo . Dostalas jakies leki mam nadzieję ????Po badaniu lekarz stwierdził, że szyjka jest niestety trochę za krótka jak na ten etap ciąży i stąd prawdopodobnie te krwawienia. Niczego innego niepokojącego nie znalazł. Bez żadnych konkretów. Zrobił Usg i powiedział, że z malutką wszystko jest dobrze. Ale i tak w poniedziałek mam wizytę u swojego lekarza więc dopiero uspokoję się po rozmowie z nim. Ten lekarz w szpitalu raczej nie wykazywał większego zainteresowania. Jestem na siebie trochę zła, że przez te wszystkie ostatnie wydarzenia zaniedbałam siebie, ale dobrze, że tylko na strachu się skończyło. Teraz mam leżeć, odpoczywać i nie przemęczać się. Jedyną pozytywną rzeczą z tej sytuacji jest to, że mój wystraszony mąż powiedział, że do żadnej pracy za granicę już nie jedzie tylko zostaje tu ze mną żeby móc się mną opiekować![]()