Aaa to mam[emoji4]Dziewczyny, z tym, że to "zabawka" sensoryczna może faktycznie przesadziłamz bebiprogramu, dodaje foto Zobacz załącznik 820347
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaa to mam[emoji4]Dziewczyny, z tym, że to "zabawka" sensoryczna może faktycznie przesadziłamz bebiprogramu, dodaje foto Zobacz załącznik 820347
Śliiiicznyyy[emoji7] [emoji7]Hej. Super, że na wizytach ok.
A ja zaszalalam. Kupiłam niemal całą wyprawkę dla dzidzi. A przynajmniej te najwieksze rzeczy. Wózek, meble, fotelik z bazą, łóżeczko chicco, materac, przybory do pielęgnacji, pościel i kokony ufffff. Patrzę na wózek i aż niedowierzam, że w środku będzie dzidzia już za ciut ponad 2 miesiące. Szok! Ale się cieszę!
Zobacz załącznik 820349
Super wózek też się nad nim zastanawiam ale jeszcze czekam co mi zaproponuje córka znajomej mojej mamyHej. Super, że na wizytach ok.
A ja zaszalalam. Kupiłam niemal całą wyprawkę dla dzidzi. A przynajmniej te najwieksze rzeczy. Wózek, meble, fotelik z bazą, łóżeczko chicco, materac, przybory do pielęgnacji, pościel i kokony ufffff. Patrzę na wózek i aż niedowierzam, że w środku będzie dzidzia już za ciut ponad 2 miesiące. Szok! Ale się cieszę!
Zobacz załącznik 820349
To już trzy SaryI u mnie bedzie Sara i Tobiasz [emoji7]
Mi pomagały czopki scopolan.Super wózek też się nad nim zastanawiam ale jeszcze czekam co mi zaproponuje córka znajomej mojej mamy
A ja od tyg mam kolki nerkowa taki ból nie raz mnie złapie że aż łzy w oczach i się boję jak ja sobie dam radę od jutra sama w domu z dwójką dzieci
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
super wózeczek ładne koloryHej. Super, że na wizytach ok.
Zobacz załącznik 820349