reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no właśnie kiepsko ... lenia mam okropnegoDzień dobry mamusiujak mija sobotnie przedpołudnie?
![]()
M@gda
Moderatorka
To sa jeszcze Hipolit, Hilary, Herbert, Hieronim, Hiacynt i Horacy - tyle wymyslilam rzadko spotykanych meskich imion na HNie Hugon, nie [emoji4] ale faktycznie ja Hugona żadnego nie znam.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Jest jeszcze Horacjusz, Honoriusz, Herman, Herakles , Harold i Hawier.To sa jeszcze Hipolit, Hilary, Herbert, Hieronim, Hiacynt i Horacy - tyle wymyslilam rzadko spotykanych meskich imion na H
Innych nie znam ;-)
Angella210
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
U mnie tez pochmurnie od wczoraj pada nawet burza w nocy przeszła i od tej pogody mnie głowa boli bo ciśnienie za niskie mam.
Idę ogarnąć mieszkanie i zrobić miejsce dla małej na jej rzeczy u mnie w szafie bo do chłopaku pokoju na razie nie będę dawać a tak pod ręką będę miała wszystko
U mnie tez pochmurnie od wczoraj pada nawet burza w nocy przeszła i od tej pogody mnie głowa boli bo ciśnienie za niskie mam.
Idę ogarnąć mieszkanie i zrobić miejsce dla małej na jej rzeczy u mnie w szafie bo do chłopaku pokoju na razie nie będę dawać a tak pod ręką będę miała wszystko
Zinc
Hahahaha [emoji4] ale się zawzięłaś! [emoji3] z tych które wymieniłaś znam tylko Hipolita i Herberta. I jedno z tych dwóch należy do mojej drugiej połówki [emoji6]To sa jeszcze Hipolit, Hilary, Herbert, Hieronim, Hiacynt i Horacy - tyle wymyslilam rzadko spotykanych meskich imion na H
Zinc
Ale się zawzięłyście dziewczyny [emoji3][emoji3][emoji3]Jest jeszcze Horacjusz, Honoriusz, Herman, Herakles , Harold i Hawier.
Innych nie znam ;-)
Zinc
My zebraliśmy się dzisiaj wcześnie żeby pojechać do firmy od okien i jak tylko wróciliśmy to obydwoje padliśmy. Spałam chyba że dwie godziny i tym sposobem dopiero teraz zjadłam drugie śniadanie [emoji53]no właśnie kiepsko ... lenia mam okropnego![]()
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
co tu dzisiaj taka cisza ?