Zinc
Fanka BB :)
Mój zwłaszcza wieczoremA wasze dzieciaczki tez takie bardzo ruchliwe ???bo moj maluszek to ostatnio strasznie daje zwlaszcza nadranem i wieczor.
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój zwłaszcza wieczoremA wasze dzieciaczki tez takie bardzo ruchliwe ???bo moj maluszek to ostatnio strasznie daje zwlaszcza nadranem i wieczor.
Ach ci mężowie zawsze muszą popsuć nasze plany[emoji23] ja też dzisiaj jak zdążę mam zamiar wpaść do pracy na ploty chociaż przed chwilą Pani powiedziała mi że dopiero po godzinie od pobrania da mi glukozę do wypicia . Czyli 3 h spędzone tutaj a liczyłam na 2[emoji57]Ja dziś jade do pracy na plotyChociaż za długie nie będą bo mąż wziął dziś urlop i musimy kilka spraw pozałatwiać.
czemu dopiero godzinę po?Ach ci mężowie zawsze muszą popsuć nasze plany[emoji23] ja też dzisiaj jak zdążę mam zamiar wpaść do pracy na ploty chociaż przed chwilą Pani powiedziała mi że dopiero po godzinie od pobrania da mi glukozę do wypicia . Czyli 3 h spędzone tutaj a liczyłam na 2[emoji57]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
. Przedwczoraj mi się tak wieczorem w pęcherz wcisnęła , że masakra. Brzuszek cały podskakuje podczas tych jej wygibasów.mi pobrali z palca żeby mieć wynik od razu i wiedzieć czy pobierać z ręki bo powyżej 140 z palca nie każa pić bo od razu kierują do diabetologa, może nie badają z palca tylko czekają na wynik z rękiPowiedzieli że muszą zbadać krew i zobaczyć wynik. Jakoś dziwnie chyba co?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Już dostałam. Po 30 minutach mnie zawolali. Tłumaczyli tak jak piszesz. Tragedi nie było. Gorsze rzeczy piłam [emoji16]To akurat bardzo dobrze, że nie podają w ciemno, bo przy hiperglikemii taka bomba węglowodanowa mogła by zaszkodzić. Tylko mogli by oznaczyć glukometrem, żebyś nie musiała czekać.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom