Potem jak włączę laptopa, to się dopiszę w takim razie. Ja już sama się śmieję że mam rzadko wizyty u gina, to nadrabiam innymi.Mikado, sama nam kalendarz uzupełnisz, bo wizytujesz jak za 3Powodzenia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem jak włączę laptopa, to się dopiszę w takim razie. Ja już sama się śmieję że mam rzadko wizyty u gina, to nadrabiam innymi.Mikado, sama nam kalendarz uzupełnisz, bo wizytujesz jak za 3Powodzenia
![]()
Podrzucam patencik na uczesanie córki przez tatęMój mąż nie ogarnia takich rzeczymamy już dzieci ale on nie wie z czym co się je. Hehe ale to najmniejszy problem. Ja się martwię jak on sam w domu zostanie jak pójdę rodzić,jak córka będzie uczesana i ubrana
.
Moja ginekolog powiedziała, że lepsze są torby bo jak się część rzeczy z niej wyjmie to mniej miejsca zajmuje i w szpitalu inaczej patrzą na torby, bo podobno walizek nie lubiąA właśnie, a do szpitala pakujecie się w torbę czy w walizkę? Ja mam taką nie zadużą walizkę na kółkach i zastanawiam się czy będzie ok... Czy lepsza torba? Ale torby z reguły nie mają kółek, no i nie mam takiej...
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha rewelka!Podrzucam patencik na uczesanie córki przez tatę![]()
nie martw się tatusiowie dają tadę. może czasami w niekonwencjonalny possób ale ogranicza ich tylko wyobraźnia![]()
Dzieki, bo bardzo powaznie rozważam zakup suszarkiI byłam ciekawa co to za suszarka szafowa, ale skoro mówisz, że nie fajna, to nie będę szukać.
Termin cc masz zgodnie z terminem OM?