Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam 4 koty. Sa zadbane ale wychodzace. W ciazy powinni ci ze 3 razy sami sprawdzic toxo, ja czasami sama sie dodatkowo badam.M@gda Ty masz kotki w domu, Tobie lekarz sam z siebie kazał badać toksoplazmozę czy go prosiłaś? Ja miałam wcześniej zbadaną, że nieprzebyta i nie choruję. Ale byłam ostatnio u cioci i mnie kot znajda dziabnął pazurkami i się zastanawiam czy panikować, czy odpuścić temat...
Dziewczyny łóżeczka kupowałyście przez internet czy stacjonarnie? Bo nie wiem w jakich sklepach szukaćmeblowych??
Co do lozeczka to kupilan na olx uzywke ;d tak samo wozek. Ale z od iorem osobistym zebym mogla obejrzec.M@gda Ty masz kotki w domu, Tobie lekarz sam z siebie kazał badać toksoplazmozę czy go prosiłaś? Ja miałam wcześniej zbadaną, że nieprzebyta i nie choruję. Ale byłam ostatnio u cioci i mnie kot znajda dziabnął pazurkami i się zastanawiam czy panikować, czy odpuścić temat...
Dziewczyny łóżeczka kupowałyście przez internet czy stacjonarnie? Bo nie wiem w jakich sklepach szukaćmeblowych??
... miodem
aż sama nie mogę uwierzyć mojemu roztargnieniu. A potem tłukę się w głowę skąd taki skok po godzinie od śniadania.Ja jestem z łódzkiego, ale w Łodzi jest Mama i ja i Ikea! No tak IKEA!!!![]()
Nie wiem czy rodzinny moze wypisac, pewnie tak. Probowalabym. Zawsze robie wiecej badan niz mam skierowanie od lekarza na pakiet bo chodze tez prywatnie i on.wiecej chce. Wiec zawsze doplacam. Nie pamietam ile za toxo, ale nie jakis majatek - mozesz podejsc spytac.Właśnie ten kotek był znajdą podwórkowym i nie wiem gdzie grzebał łapkami. Zapytam na następnej wizycie o dodatkowe badania. Chyba że można sobie podejść do laboratorium i poprosić bez skierowania? Jaki to wtedy koszt? Chyba, że lekarz rodzinny by mi wypisał skierowanie takie.
Mierzę ten cukier aż drugi dzień i dopiero mnie olśniło... że moim ulubionym śniadaniem, które robię automatem są kanapki z białym serkiem polane trochę miodem... miodem
aż sama nie mogę uwierzyć mojemu roztargnieniu. A potem tłukę się w głowę skąd taki skok po godzinie od śniadania.