Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam ponad 3, przez procedurą i dostałam leki, może warto skonsultować się z ginekologien na następnej wizycie. Jesli uzna, ze to konieczne wyślę cie do endokrynologa.@Ankuś wielkie gratulacje. Super.
Mam pytanie do "tarczycowych mamusiek". Dostałam wyniki badań krwi. Wszystko idealnie w normie, ale TSH jest 2,83 przy normie do 2,32 dla I trymestru, a FT4 0,94 przy normie od 0,90 dla I trymestru.
Czy to już wynik niepokojący?
OMG ale oryginalna miłośćJa swojego poznałam w szkole :/ nic nadzwyczajnego ale kocham Go nadzwyczajnie
No i ja jestem choleryk, takie kipiace mleko a teraz w ciąży to już w ogóle hah.
Dziękuję Ci bardzo
Co do gier to ja też z moim mężem nalogowi graczeCarla, przeniosę naszą rozmowę tutaj.
Widzisz - to tylko pokazuje, że jesteśmy co najmniej dziwniMałżenstwo z gry komputerowej, hrhrhr.
Ale, jak większość facetów narzeka, że żony im grać nie pozwalają, to mój najczęściej narzeka, że musi grać na słabszym kompie, bo ja zajmuje ten gamingowy
Ale ostatnimi czasy mniej gramy, a ja gamingowy komputer używam głównie do... czytania forum hrhrhr
To jak się nazywacie?Co do gier to ja też z moim mężem nalogowi graczeale nasze nazwisko zobowiązuje
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom