Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teżMatkoooo dziś piątek, nie można mięsa a ja bym normalnie konia z kopytami zjadła ;( Rano kanapka z serem a w pracy mam jogurt ;( Prawdziwy post, szczerze cierpię z tego powodu:/
ja z synkiem przytyłam 30Tak czytam i czytam, ale to wszystko jest stresujące... te czekanie, ta ciągła niewiadoma... Mimo, że nie powinno się nie stresować, jednak gdzies tam to siedzi w głowie i nurtuje człowieka....
Ja miałam robioną raz betę, moja gin powiedziała, że mam nic nie robić, nie cudowac tylko przyjść do niej na kolejną wizytę....27 kwietnia, to prawie dwa tygodnie... ehhhh... no ale chyba grzecznie poczekam...
Jeśli chodzi o mnie to czuje zmęczenie, bolą mnie piersi i jak znaczynam być głodna (zauważyłam, że coraz częściej) i musze coś zjeść... obym nie przytyła tyle co w pierwszej ciąży z 58 kg do 98!!!!!!! 40 kg!!!! masakra, ale już po pół roku wyglądałam jak przed ciążąa jak Wy tyłyście? Ktoś mnie przebij?
![]()
Śledzie... mmm, kurcze pojadłabym, ale nie mam akurat przy sobieJa teżwłaśnie zjadłam śledzia po japońsku, którego w sumie kupiłam mężowi bo ja nie lubiałam... już lubię
![]()
A ja naturalnie nawet w jedną ciążę nie umiałam zajść, więc jestem po ivf, i do 5 to mnie chyba nawet nikt nie dopuści.Wszystko przed Toba :-)
U mnie 12lat 11lat 7 lat 21 miesiecy :-)
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też zawsze chciałam mieć dużą rodzinkę, a prawda jest taka, że jestem w 4 ciąży, a dziecko na ziemi mam jedno, tzn teraz 2A ja naturalnie nawet w jedną ciążę nie umiałam zajść, więc jestem po ivf, i do 5 to mnie chyba nawet nikt nie dopuści.
No wlasnie to troche nie sprawiedliwe ze ktos nie mozeA ja naturalnie nawet w jedną ciążę nie umiałam zajść, więc jestem po ivf, i do 5 to mnie chyba nawet nikt nie dopuści.