iwilleatyou
Fanka BB :)
Dziękuję i Tobie również Wesołych ŚwiątDziewczyny, wszystkim, które obchodzą Wielkanoc życzę wesołych, szczęśliwych, mokrych i smacznego.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję i Tobie również Wesołych ŚwiątDziewczyny, wszystkim, które obchodzą Wielkanoc życzę wesołych, szczęśliwych, mokrych i smacznego.
Ja mam wręcz odwrotnie. Jak wcześniej kładlm się spać 23-01 w nocy tak teraz Góra do 22 mnie nie ma śpię jak zabita. I jeszcze w dzień sobie drzemke zrobię małaDziewczyny tez borykacie sie z bezsennością? Normalnie zwykle Ok 21 padalam spać usypialam w sekundę, a teraz mecze sie i mecze i nic...
Dziewczyny tez borykacie sie z bezsennością? Normalnie zwykle Ok 21 padalam spać usypialam w sekundę, a teraz mecze sie i mecze i nic...
Ja też Wam życzę wesołych świąt i zdrówka [emoji3] i żeby nasze małe kruszynki się zdrowo rozwijały [emoji182][emoji175][emoji177]Dziewczyny, wszystkim, które obchodzą Wielkanoc życzę wesołych, szczęśliwych, mokrych i smacznego.
Witaj.!! I gratulacje.Cześć dziewczyny!
Nareszcie mogę dołączyć! W czwartek wysoka beta, wczoraj pozytywny test. Dopiero w srode trafie do lekarza. Wyglada na to, ze u mnie to 4t 1d.
Mam juz córkę 4 letnią i 1,5 roku pracowalismy nad rodzenstwem dla niej![]()