reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Coś cicho u nas wczoraj ;) miałam mało do nadrobienia. Ja obudziłam się w nocy ze sraczką jednorazową, po wstaniu poprawiłam. Mam nadzieję, że to nic złego, że mi nie zaszkodzi? Ktoś miał?
Wczoraj rozmawiałam z szefostwem, ucieszyli się i pogratulowali. Nie potrzebnie tak sie stresowałam. Podziękowali, że powiedziałam miesiąc wcześniej. Mają czas na znalezienie nowej niani.

reklama
Coś cicho u nas wczoraj ;) miałam mało do nadrobienia. Ja obudziłam się w nocy ze sraczką jednorazową, po wstaniu poprawiłam. Mam nadzieję, że to nic złego, że mi nie zaszkodzi? Ktoś miał?
Wczoraj rozmawiałam z szefostwem, ucieszyli się i pogratulowali. Nie potrzebnie tak sie stresowałam. Podziękowali, że powiedziałam miesiąc wcześniej. Mają czas na znalezienie nowej niani.
No widzisz, a tak sie balas.
Nie stresuj sie, bo to najgorsze... u mnie sraczka najczesciej ze stresu lub po tym jak juz stres zejdzie ;) wiec nie ma co sie napedzac.
A co do samej... ti nie mam pojecia, ale to chyba nie ty pierwszanie ostatnia, napinac do wyproznienia sie nie trzeba, nie powoduje plamienia wiec chyba nie szkodzi.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry