M@gda
Moderatorka
może tak często to nie, ale znacznie częściej niż przed ciążą.Dziewczyny czy wy też tak biegacie co chwila do toalety ? Ja normalnie co 30 40 min musze lecieć a nawet częściej ..
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może tak często to nie, ale znacznie częściej niż przed ciążą.Dziewczyny czy wy też tak biegacie co chwila do toalety ? Ja normalnie co 30 40 min musze lecieć a nawet częściej ..
Haha a Ja znowu punkt 6.15 oczy jak 5 złoty i koniec spania. Cierpi mąż bo późno z pracy wraca i kładzie się spać. Ale licze że to się zmieni niebawemJa jeszcze jako tako noc wytrzymuje oczywiście siku o 22 i równa 5 rano ja juz wstaje na siku i po spaniu .. odkąd zaszłam w ciążę punkt 5 się budzę i juz usnąć nie mogę... masakra normalnie
Moj mąż ma takie spanie ze moze sie walic i palic a jemu nic nie przeszkadzaHaha a Ja znowu punkt 6.15 oczy jak 5 złoty i koniec spania. Cierpi mąż bo późno z pracy wraca i kładzie się spać. Ale licze że to się zmieni niebawem![]()
Mój narzeczony tez miał przewalone bo ja 5 rano i odrazu głodna wstaje chodzę to się klade .. i teraz jak jechał w trasę za granicę to mówi mi ze musi się wyspać bo znowu jak wróci to o 5 pobudki będąHaha a Ja znowu punkt 6.15 oczy jak 5 złoty i koniec spania. Cierpi mąż bo późno z pracy wraca i kładzie się spać. Ale licze że to się zmieni niebawem![]()
A mój jak mysz pod miotłąMoj mąż ma takie spanie ze moze sie walic i palic a jemu nic nie przeszkadza
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedni z nami ci faceciMój narzeczony tez miał przewalone bo ja 5 rano i odrazu głodna wstaje chodzę to się klade .. i teraz jak jechał w trasę za granicę to mówi mi ze musi się wyspać bo znowu jak wróci to o 5 pobudki będąhehe

Ja o ciąży dowiedziałam się z testu jak byłam z moim w trasie po Europie . Byłam taka nieznośna ze mój się do mnie wogóle nie odzywał przez tydzień czasuBiedni z nami ci faceciale w sumie w porównaniu to co my przechodzimy to pikuś. Chociaz w sumie znoszą nasze humorki i burzę hormonów więc medal im sie należy
![]()