M@gda
Moderatorka
może tak często to nie, ale znacznie częściej niż przed ciążą.Dziewczyny czy wy też tak biegacie co chwila do toalety ? Ja normalnie co 30 40 min musze lecieć a nawet częściej ..
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może tak często to nie, ale znacznie częściej niż przed ciążą.Dziewczyny czy wy też tak biegacie co chwila do toalety ? Ja normalnie co 30 40 min musze lecieć a nawet częściej ..
Haha a Ja znowu punkt 6.15 oczy jak 5 złoty i koniec spania. Cierpi mąż bo późno z pracy wraca i kładzie się spać. Ale licze że to się zmieni niebawemJa jeszcze jako tako noc wytrzymuje oczywiście siku o 22 i równa 5 rano ja juz wstaje na siku i po spaniu .. odkąd zaszłam w ciążę punkt 5 się budzę i juz usnąć nie mogę... masakra normalnie
Moj mąż ma takie spanie ze moze sie walic i palic a jemu nic nie przeszkadzaHaha a Ja znowu punkt 6.15 oczy jak 5 złoty i koniec spania. Cierpi mąż bo późno z pracy wraca i kładzie się spać. Ale licze że to się zmieni niebawem![]()
Mój narzeczony tez miał przewalone bo ja 5 rano i odrazu głodna wstaje chodzę to się klade .. i teraz jak jechał w trasę za granicę to mówi mi ze musi się wyspać bo znowu jak wróci to o 5 pobudki będąHaha a Ja znowu punkt 6.15 oczy jak 5 złoty i koniec spania. Cierpi mąż bo późno z pracy wraca i kładzie się spać. Ale licze że to się zmieni niebawem![]()
A mój jak mysz pod miotłąMoj mąż ma takie spanie ze moze sie walic i palic a jemu nic nie przeszkadza
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedni z nami ci faceciMój narzeczony tez miał przewalone bo ja 5 rano i odrazu głodna wstaje chodzę to się klade .. i teraz jak jechał w trasę za granicę to mówi mi ze musi się wyspać bo znowu jak wróci to o 5 pobudki będąhehe

Ja o ciąży dowiedziałam się z testu jak byłam z moim w trasie po Europie . Byłam taka nieznośna ze mój się do mnie wogóle nie odzywał przez tydzień czasuBiedni z nami ci faceciale w sumie w porównaniu to co my przechodzimy to pikuś. Chociaz w sumie znoszą nasze humorki i burzę hormonów więc medal im sie należy
![]()