Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mieszkam w Nl i u nas pogoda nie rozpieszcza... Od rana deszcz... A jeszcze muszę iść na popołudnie do pracy wrrrr...Super wiadomość! Gratulacje!
Dzień dobry ;-)
U nas pogoda średnia, już mam dosyć tej temperatury, deszczu... ehhh
Byłam na zakupach a teraz odpoczywam. Mami mi dzisiaj zrobi placki ziemniaczane
Trzymam kciuki za wizyty! Moja dopiero 22 maja!
Miłego dnia ;-)
Oj a jaka radość zobaczyć kolejne maleństwo takie maleństwo a już fikalo koziołki❤❤❤
Mnie mdłości z reguły łapią jak jestem w pracy i to jest straszne a z nerwani to nie wiem jak długo wytrzyma to moj MAlutka Ankus gratuluję; ) super wiadomośćja dopiero musze czekać do piątku żeby zobaczyć maleństwo
ale póki co okropnie się czuje
wszystko mnie drażni ;( skóra na brzuchu ciągnie spać w nocy nie mogę koszmar i te mdłości ; ( eh
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Mój się śmieje ze juz nie wytrzymał zemna i dlatego pojechał w trasę ma 3 tygodnieMnie mdłości z reguły łapią jak jestem w pracy i to jest straszne a z nerwani to nie wiem jak długo wytrzyma to moj M
Ja się cieszę że mam na popołudnie. Jak wychodzę do pracy to go jeszcze nie ma a jak wracam z pracy to już śpi wiec nie ma kiedy się kłócićMój się śmieje ze juz nie wytrzymał zemna i dlatego pojechał w trasę ma 3 tygodniehaha
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom