Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super ☺Muszę się pochwalić.Jestem już po pierwszej wizycie u lekarza i z usg wyszło że mam 9tc❤❤❤ i termin na 5 grudnia widać i słychać jak serduszko bije
GratulujeMuszę się pochwalić.Jestem już po pierwszej wizycie u lekarza i z usg wyszło że mam 9tc❤❤❤ i termin na 5 grudnia widać i słychać jak serduszko bije
Mmm. Ale mi apetytu narobiłaś. Ja w pracy zawalona papierami o suchym pyszczku siedzę. ;pJa dzisiaj spać nie mogłam, wstałam 5:20 a 6:30 już jechałam do biedronki po zakupy. Odkąd wrocilam szykuje jedzenie na grilla, szaszłyki, karkowka, kiełbaska, tzatziki, pieczarki w boczku. W miedzy czasie pranie i doglądanie starszejdzisiaj zaczęłam 11 tydzień i od razu mi energii przybyło ;D
![]()
Super wiadomość! Gratulacje!Muszę się pochwalić.Jestem już po pierwszej wizycie u lekarza i z usg wyszło że mam 9tc❤❤❤ i termin na 5 grudnia widać i słychać jak serduszko bije
Super dzidzia gratulacje☺Zobacz załącznik 804782 Zobacz załącznik 804783 Zobacz załącznik 804784
My po wizycie
Na pierwszym zdjęciu widać rączkę, na drugim rączki, nóżki, na trzecim jest do góry nogami. Ruszał się, wręcz tańczył, serduszko tłucze jak szalone. Wszystko jest pięknie! Lekarz zachwycony, a my przeszczęśliwi![]()
Super!! To musiał być wspaniały widok na żywoZobacz załącznik 804782 Zobacz załącznik 804783 Zobacz załącznik 804784
My po wizycie
Na pierwszym zdjęciu widać rączkę, na drugim rączki, nóżki, na trzecim jest do góry nogami. Ruszał się, wręcz tańczył, serduszko tłucze jak szalone. Wszystko jest pięknie! Lekarz zachwycony, a my przeszczęśliwi![]()