Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet śmiałabym twierdzić że twoja śliczna dzidzia ssie sobie paluszki
Cudowny maluszek!!
Nie ma za co :-) mówię co widać. Nie ma sensu niepotrzebnie się stresować :*Dziękuję. Kochana jesteśi poprawilas mi humor obyś miała rację .Napisałam do lekarza o moim podejrzeniu a on mi odpisał-uspokoj się
Jest rączka. Widać ramieJa widzę raczke od naszej strony, zachodzi pod brodę :-)
Nie masz się czym martwić kochana :-*
Mnie póki c tylko kuciapa od infekcji boli ;p ale żołądek nie, owszem czasem mdłości dopadają, ale bez bólu. A Ciebie od dłuższego czasu tak boli? bo może to nie od ciąży?żyje. Dziekuje za troskę. Pracuje codziennie, potem oddaje sie dzieciom a na wieczór padam na nos. Jutro juz ostatni dzień w pracy. Czy Was tez tak boli żołądek? Nie wymiotuje tym razem ale ból męczący. Nie jest nie do wytrzymania ale bardzo uciążliwy
A może wcześniej nie było krwiaka? Krwiak może zrobić się w każdej chwili z niewyjaśnionych przyczyn, w pierwszym trymestrze to całkiem normalne. W poprzedniej ciąży krwiak w 9 tyg zrobił mi się. A wcześniej brakJa po wizycie trochę się wkurzyłam na tą doktorku u której byłam 2 maja całkiem co innego mi powiedziała niż dzisiejszy lekarz co ma obraz ma fasolkę od początku, okazało się że przy fasolce jest jeszcze malusieńki krwiak zawiodłam się na niej i już do niej nie pójdę zostaję przy tym lekarzu aż coś się we mnie gotuje że niby pani ordynator a takiego czegoś nie zauważyła ehh a wizytę mam iść za 2 tyg z wynikami krwi i okazało się że ciąża jest młodsza o 5 dni ale wszystko może się jeszcze zmienić