Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez po ivf i tez tak od popoludnia po czas aż zasnę czuje pobolewanie i kłucie. Będzie dobrze, zobaczysz[emoji8]Witam wszystkieUdalo mi sie zajsc w ciaze po wielu latach staran. W sumie drugi raz. Pierwszy byl we wrzesniu zeszlego roku niestety w 7 tygodniu okazalo sie ze jest"puste jajo plodowe". Tym razem wszystko wyglada dobrze, beta rosnie, testy ukazuja piekne czerwone krechy ( poprzednio byly bladziutkie). Jako ze w ciaze zaszlam dzieki IVF wiem dokladnie ze jestem w 6 tygodniu iem ze to poczatek ale niepokoi mnie bol w podbrzuszu. W dzien jest wszystko w porzadku, poznym wieczorem a nawet w nocy dopadaja mnie delikatne skurcze jak w czasie okresu, w sumie pobolewania. Szczegolnie po wizycie w toalecie. Lece siusiu i pozniej pojawia sie uczucie jak w pierwszy dzien okresu. Mija po kilku minutach, w tym samym czasie pojawia sie ciagniecie. Po chwili wszystko mija i jest w porzadku. Takie cos jest okolo 3-4 razy w nocy. Strasznie sie boje... z tego co czytam wszytskie to mamy ale wole sie upewnic....
Gratuluje wszystkim i trzymam kciuki za nasze serducha![]()
Ja tez po ivf i tez tak od popoludnia po czas aż zasnę czuje pobolewanie i kłucie. Będzie dobrze, zobaczysz[emoji8]
Jak by coś bierz no spę lub paracetamol. I zero stresu[emoji4]To mnie uspokoilas, myslalam ze cos nie tak![]()
Witam wszystkieUdalo mi sie zajsc w ciaze po wielu latach staran. W sumie drugi raz. Pierwszy byl we wrzesniu zeszlego roku niestety w 7 tygodniu okazalo sie ze jest"puste jajo plodowe". Tym razem wszystko wyglada dobrze, beta rosnie, testy ukazuja piekne czerwone krechy ( poprzednio byly bladziutkie). Jako ze w ciaze zaszlam dzieki IVF wiem dokladnie ze jestem w 6 tygodniu iem ze to poczatek ale niepokoi mnie bol w podbrzuszu. W dzien jest wszystko w porzadku, poznym wieczorem a nawet w nocy dopadaja mnie delikatne skurcze jak w czasie okresu, w sumie pobolewania. Szczegolnie po wizycie w toalecie. Lece siusiu i pozniej pojawia sie uczucie jak w pierwszy dzien okresu. Mija po kilku minutach, w tym samym czasie pojawia sie ciagniecie. Po chwili wszystko mija i jest w porzadku. Takie cos jest okolo 3-4 razy w nocy. Strasznie sie boje... z tego co czytam wszytskie to mamy ale wole sie upewnic....
Gratuluje wszystkim i trzymam kciuki za nasze serducha![]()
Piękny wynikMam już wynik bety 3653,3 [emoji1][emoji7]