Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już ustawiłam ciążęJa też tylko kwas foliowy i lekarz więcej nie kazał. Morfologię mam idealną, hemoglobina 14.8więc nie ma póki co potrzeby nic więcej brać
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko jest ok, puki co. Tylko kiedyś moja ciąża obumarła i nie wiem czy nie powinnam.Ankuś jeśli nic ci nie dolega to nie stresuj się. Ja wolałabym nie musieć brać tylu leków
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy masz wizytę?Wszystko jest ok, puki co. Tylko kiedyś moja ciąża obumarła i nie wiem czy nie powinnam.
A czy Twój lekarz wie o tym co przeszłaś?Wszystko jest ok, puki co. Tylko kiedyś moja ciąża obumarła i nie wiem czy nie powinnam.
Wizytę mam 13 kwietnia.
Nie rozmawiałam jeszcze ze swoim lekarzem. Będę na wizycie.A czy Twój lekarz wie o tym co przeszłaś?
No to na razie się nie stresuj. Kup herbatę nagietkową i popijaj. I melise. Będzie dobrze [emoji9]Wizytę mam 13 kwietnia.
Nie rozmawiałam jeszcze ze swoim lekarzem. Będę na wizycie.
Nie piszcie mi o piersiach bo to jakaś masakra :/ Przed 1 ciążą miałam rozmiar 75b w ciąży skoczyło na 95d i tak już zostało ... Teraz druga ciąża sam początek a już piersi wylewają mi się ze stanika![]()