Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana trzymaj sie dzielnie !!! :*Dziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
Ja codziennie jem brzoskwinie,nektaryny i sliwki.Taka mam ochote[emoji28]a teraz maz polecial po chrupki orzechowe.Po poludniu jade autem a patrze jakis chlopak taka pizzerynke jadl na zimno.Dzwonie do mojego zeby mi po pracy kupil 2 hahaTe zachcianki Go wykoncza
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj sięDziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
Będzie dobrze.Jesteś pod opieką. Trzymam kciukiDziewczynki ja już w szpitalu.... Do dziewczyn z Bielska zdecydowałam się na Wyspiańskiego... Mam zakaz wstawania tylko do ubikacji. Przyjęcie nastąpiło od razu nie czekałam, nie to co w Wojewódzkim...
Zobaczymy jak będzie...
kochana trzymaj sie dzielnie !!! :*
Mowili juz co sie dokladnie dzieje ???
kciuki zacisniete ! mam nadzieje, ze Ci szybko minie i podadza odpowiednie lekiNo właśnie nic się nie dzieje, podobno tak moja macica reaguje na ciążę bliźniacza szybko rośnie temu takie skurcze skąd plamienia, nie wiadomo.. Będą mnie obserwować.