Rossiczka
Moderatorka
Na czczo, nie można popijac, najwyżej łyk wody i trzeba odczekać 30 minut zanim coś się zje. Tak w, skrócieDziewczyny ten Euthyrox to naczo się bierze czy po jedzeniu bo mi lekarz nie powiedział ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na czczo, nie można popijac, najwyżej łyk wody i trzeba odczekać 30 minut zanim coś się zje. Tak w, skrócieDziewczyny ten Euthyrox to naczo się bierze czy po jedzeniu bo mi lekarz nie powiedział ???
Ale super wiadomości :-) bardzo się cieszęMamy zdrowego Dziedzicaradość przeogromna. Ryzyko chorób niewielkie, obraz usg idealny jak to lekarz powiedział więc nam nawet PAPPA nie zlecił
płeć się nie ujawniła
Foty i dokładniejszy opis wrzucę później bo w samochodzie trzęsie i foty nieostre wychodzą![]()
Super wieści [emoji7]Mamy zdrowego Dziedzicaradość przeogromna. Ryzyko chorób niewielkie, obraz usg idealny jak to lekarz powiedział więc nam nawet PAPPA nie zlecił
płeć się nie ujawniła
Foty i dokładniejszy opis wrzucę później bo w samochodzie trzęsie i foty nieostre wychodzą![]()
Cudownie!!!Mamy zdrowego Dziedzicaradość przeogromna. Ryzyko chorób niewielkie, obraz usg idealny jak to lekarz powiedział więc nam nawet PAPPA nie zlecił
płeć się nie ujawniła
Dziękuję Kochana
Godz przed jedzeniem i popij dużą ilością wodyDziewczyny ten Euthyrox to naczo się bierze czy po jedzeniu bo mi lekarz nie powiedział ???
Śliczna ❤Jestem!!!Zdrowiutkie!!!!male ryzyko wad!przeplywy piekne!Wieksze niz termini na 90% DZIEWCZYNKA!!!JESTEM PRZEEEEESZCZĘŚLIWAAAAA[emoji7][emoji7][emoji7]
![]()
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom