pieszczoszka1988
Jestem mamusią
tak dokładnie teCzy przypadkiem te globulki to nie Pimafucin Tobie gin przepisał ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak dokładnie teCzy przypadkiem te globulki to nie Pimafucin Tobie gin przepisał ??
Dostaniesz euthyrox i spadnie TSH. Potem tylko będziesz musiała kontrolować, i ewentualnie dostaniesz inną dawkę leku
Ja je też wczoraj dostałam od lekarza bo jakaś infekcje mam w moczu i powiem ci że lepiej je brać ja się w łóżku już jest. Ja mam je brać co drugi dzień na zmianę z luteinatak dokładnie te
Ja juz przed transferem bralam euthyeox na tsh.
DO kliniki juz nie jezdze, ale prywatnie chodze do mojego doktora, on mi leki dobrze dobierze i bedzie znal cala moja historie.
Zastanawiam sie czy nie rodzic w szpitalu w ktorym pracuje, czyli na bielanach.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja codziennie na noc przez 8 dniJa je też wczoraj dostałam od lekarza bo jakaś infekcje mam w moczu i powiem ci że lepiej je brać ja się w łóżku już jest. Ja mam je brać co drugi dzień na zmianę z luteina
Mój bierze na czczo na polecenie lekarza.Dziewczyny ten Euthyrox to naczo się bierze czy po jedzeniu bo mi lekarz nie powiedział ???