reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
1495273451-aaaaaa.jpeg
narobie wam smaka hehe [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A żebyś wiedziała ,że narobiłaś :p. Uwielbiam wiosnę lato własnie ze względu na takie posiłki prosto z działeczki. U mnie dziś maślana na nic innego nie mam czasu ani ochoty. wczoraj miałam sałatę z pomidorami w śmietanie i o mały włos nie doczekałoby do obiadu ciągle podjadałam :D

Ja słyszałam że w ciąży można rozjaśniać również farbą z amoniakiem (o ile wiem to fryzjer sie na ten temat wypowiadał) tylko żeby farba nie stykała się ze skórą a zazwyczaj tuz po farbowaniu jest minimalny odrost. Ja robie ombre więc górę mam swoją tylko resztę rozjaśniam.

Oska chlodnik ze szczypiorku?:> co to?

U mnie dzis mlode ziemniaczki i fasolka szparagowa:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z was odczuwała ból,kłòcie na dole brzucha po prawej stronie? Od rana mnie łapie i nie wiem czy to jakaś kółka.Bo już zaczęłam się martwić :(

Hej dziewczyny.

@ankus magnez można spokojnie dobierać nie zaszkodzi dodatkowa tabletka :-)
@iwilleatyou u mnie też młode ziemniaczki z koperkiem robią furorę od kilku dni. Pyszności !!

Chyba muszę kupić lampę i hybrydy do paznokci skoro jestem uziemniona. Polecacie coś konkretnego ??
Ostatnio kupowaliśmy prezent urodzinowy i koleżanka, która już od dłuższego czasu robi sobie sama hybrydy poleciła nam ten zestaw
Link do: ZESTAW 12x NEONAIL LAMPA LED Z AKUMULATOREM 9W
Tylko widzę, że sprzedawca podwyższył cenę i to o 50zł. Mówiła, że ta lampa jest dobra :)

Czy któraś z was odczuwała ból,kłòcie na dole brzucha po prawej stronie? Od rana mnie łapie i nie wiem czy to jakaś kółka.Bo już zaczęłam się martwić :(
Co jakiś czas mnie coś zakłuje. Czasem jak wstaję albo zmieniam bok. Raz w jednym raz w drugim boku. Myślę, że nie trzeba się tym przejmować.

reklama
Do góry