bea25ta
Fanka BB :)
@JaneHeart nie straszą tylko tak się dzieje. Mi już wyskoczyły na brodzie. Lepiej smaruj buzię 50
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok, za godzinkę wyjeżdżamy. Zdąrzysz?Ej zabierz mnie tez [emoji14] tez chce do siostry hehe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze ja gotowa w sam raz w pizamieOk, za godzinkę wyjeżdżamy. Zdąrzysz?![]()
Ankuś mnie dziś będzie farbowała fryzjerka powiedziała że mam specjalne farby ja w poprzednich dwóch ciążach nie farbowałam i nawet włosów nie ścinałam ( bo niby mówią że jak się obcina to dziecko będzie ale cos w to nie wierzę )
Byłam na juwenaliach na eneju, poza tym że uwielbiam ich koncerty to w ciąży takie imprezy to średnia rozrywka. Wszyscy w tym tłumie mi strasznie śmierdzieli i co chwilę ktoś pod nosem fajkę odpalał, jakoś specjalnie potańczyć i poskakać - nie wiem w sumie czy mogłam, ale stwierdziłam że skoro bzykać się nie mogę to pewnie skakać też nie powinnamWychodzi na to, że dziecko będzie, a to przecież dobrze [emoji16] wszystkie powinny ściąć włosy [emoji23]. Jakiegoś słowa zabrakło [emoji6]. Ja tam w zabobony nie wierzę [emoji6] łańcuszek na szyi też noszę [emoji6].
U mnie dziś była piękna pogoda, teraz wyszłam to jest trochę chłodniejszy wiatr, ale nadal jest przyjemnie [emoji6].
U mnie dziś nocuje 13 letnia siostra z koleżanką. Na szczęście są już samowystarczalne, podałam im jedzenie i już sobie będą radzić same [emoji12]. Jeśli będę spać na raty jak ostatnio to może nawet uda mi się dopilnować, aby nie siedziały pół nocy [emoji6].
Mieliśmy być dzisiaj na festiwalu disco polo [emoji6] (i koncercie Zenka [emoji16]), ale znajomi z którymi planowaliśmy wycieczkę się wycofali i mój mąż doszedł do wniosku, że kobieta w ciąży w tłumie ludzi to nie jest dobry pomysł.. Trochę byłam zawiedziona, ale może i ma rację.. Tyle ludzi z różnymi zarazkami, że pewnie wróciłabym chora..
Przykro mi. Na twoim miejscu nie dałabym do pracy pod żadnym pozorem......Trzymaj się i odpoczywajJa to się załamuje powoli..... Wstałam po nocce i leci krew ;((( zadzwoniłam do szpitala gdzie mój lekarz przyjmuje. Chciałam przyjść... Ciąża za mała 10 tyg, nic mi nie pomogą. Moze nie się nie dzieje, może poronienie się zaczyna. I tak mi nie pomogą.co ma być to będzie. A i najlepsze. W 500 tys mieście nie ma lekarza ginekologa w szpitalu i do plamienie w 11 tyg nikt nie przyjedzie żeby USG Zrobić. Mogę w pn dzwonić do lekarza. To może mnie przyjmą. W Polsce jest naprawdę lepiej ;(. Boli mnie brzuch nie wiem może już z nerwów. Zaraz muszę iść znowu do pracy.wzielam no spe. Może mi ktoś napisać ile powinno się jej wziąć?