Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez sie wybierałam, ale u nas pochmurno i moje towarzystwo odmówiło. A może i lepiej. Trochę grosza w kieszeni zostanie. Daj tylko znać czy są jakieś normalne i niedrogie baleriny[emoji8]Powodzenia) :*
My wstajemy i poki sloneczko jedziemy zaraz na giełdę kupić cos od Bułgarów
![]()
Powodzenia oby wszystko się udało [emoji2]Helo ;-)
Dzisiaj wielki dzień- komunia mojego synapogoda taka sobie, cały dom jeszcze śpi tylko ja od 6 już nie śpię. Idę powoli ogarniać :-)
Miłego dnia :-)
A może miałaś jakiegoś krwiaczka który wypłynął. ? Będzie dobrze, odpoczywaj dużoJak wstałam miałam śluz podbarwiony krwią na piżamie i przy podcieraniu. Teraz mam malutko brązowej krwi ;( ale nieźle się wystraszyłam.
Właśnie w tym problem ze luteiny mi nikt nie da, tutaj się takiej ciąży nie pomaga. Nikt mi też zwolnienie nie da, nikt mi nie powie że trzeba odpocząć. W Polsce jest pod tym względem lepiej.
Z synem tak nie miałam, teraz ciągle się coś dzieje, najpierw tydzień żywa krwią, później 2 tyg brązowa, teraz już był spokój i znowu się coś zaczyna
Spokojniej, mało brązowego plamienia. I oby było dobrzeNo to nie masz wesoło.. . Ratuje tylko, że nie jest to jakies czerwone mocne krwawienie. A dzisiaj już spokój?
Luteina albo duphaston i mimo wszystko staraj się dzisiaj jak najspokojniej. Siedź jak najwięcej, bo o lezeniu możesz pewnie zapomniec:-( byłam w toalecie i zobaczyłam krew na papierze, nie dużo no ale była.... ehhh już nie wiem co robić. Jutro mam wizytę , strasznie się boję a jeszcze dzisiaj taki wielki dzień i to na maksymalnych obrotach, nie mam nowy o leżeniu :-(
:-( byłam w toalecie i zobaczyłam krew na papierze, nie dużo no ale była.... ehhh już nie wiem co robić. Jutro mam wizytę , strasznie się boję a jeszcze dzisiaj taki wielki dzień i to na maksymalnych obrotach, nie ma mowy o leżeniu :-(
Od dwóch dni biorę duphaston 3x dziennie po jednej tabletce. Mam nadzieję że będzie dobrze. Boję się....Luteina albo duphaston i mimo wszystko staraj się dzisiaj jak najspokojniej. Siedź jak najwięcej, bo o lezeniu możesz pewnie zapomniec
Gdy ja trafiłam do szpitala z plamieniami to na dzień dobry dostałam 4 duphastony na raz, a przez kolejne dni 3 razy dziennie. Może tyle na własną ręką nie bierz, ale dorzuć sobie chociaż jeden.Od dwóch dni biorę duphaston 3x dziennie po jednej tabletce. Mam nadzieję że będzie dobrze. Boję się....