AnetaManiak
Fanka BB :)
To dość długo musisz czekać do ginekologa. Na prywatnej napewno nie będziesz miała problemu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie, nie czekaj. Co się będziesz męczyć z głupią babą.Moja szefowa przeszła dzisiaj samą siebie. Robi jakieś awantury. Stresuje nas. Cos kombinuje i wymyśla. Krzyczy cały dzień. Pretensje ma do nas (pracowników), że nasz ZUS dużo kosztuje.... IDE na zwolnienie najszybciej jak to będzie mozliwe
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie planuje ćwiczyć. Jak ja teraz tak się czuję to co to będzie z brzuchem. Spacery tak i to tyleMam do Was pytanie. Czy jak zdrowie wam oczywiście pozwoli to planujecie jakieś ćwiczenia po 12 tygodniu ? Jak tak to jakie? Bo może uznacie to za płytkie myślenie ale ja naprawdę nie chce przytyć do 100 kilo . Oczywiście zdrowie maluszka najważniejsze i jak będą jakieś problemy to będę siedzieć na tyłku i tyć ile będę musiała....
Dostałam takie zaświadczenie że ,,stwierdza się ciąże bla bla bla...,, do L4 się dołącza żeby 100% płatne było. Tak mi gin powiedziałU Mnie Mój lekarz ponoć musi Mi to na następnej wizycie wypełnić i muszę złożyć to szefostwu. Ale Ja mieszkam w niemczech