reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzięki kochana, mam nadzieję że jutro pochwalę się zdrowym maluszkiem :)
Ja w tej ciąży jadłam chipsy ze 3 razy może także nie przeginam ale nie będę juz ich jadła mimo ochoty bo na serio źle się później czuje. Tj piszesz częściej wcinam zdrowsze zamienniki :) jakieś owoce itp :)
No ja żałuję bo wciągalam i chipsy i lody i wafelki i McDonaldy i tłuste pizze tosty jako zachcianki do zdrowych posilkoe...... Pora się opamiętac...

reklama
Chyba ja :-D
Najgorsze jest to, że w domu też już nie mam.
Dzisiaj zezarlam cały słoik migdałów....
A teraz robię komose na mleku kokosowym no mnie ciśnie na słodkie..... Makabra

Szukam przepisów na dietetyczne lody i też będę sobie sama robić, bo bez lodów zwariuje.
Ostatnio potrafiłam 3lody na raz zjeść..... :-/

Po chipsach boli mnie zoladek. Wg po wszystkim mi ciezko na zoladku. Najgorzej jest wieczorem bo do poludnia moge jesc normalnie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam takie foremki do lodów w ikea i teraz często robię. Ostatnio truskawkowo-malinowe [emoji7][emoji7][emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Zazdraszczam wam tego zdrowego i racjonalnego odzywiania. Ja mie mam ochoty na nic jakoś szczególnie ale chipsy kupie i jak sa pyszne delikatne i chrupiące to zjem a jak twarde to nie ruszam, czekoladkę i owszem ale też jakoś nie z dodatkowym orgazmem tylko ot tak po prostu bo dobre, ale ta zupa z szocewicy wygląda mniam ale ja nigdy soczewicy nie jadłam :p. nawet nie wiem jak smakouje i z czym się je buuu ale wstyd. Ja jutro po dobrych nowinach przestnę się kryć bo już wścibscy plotkują. W rodzinie nikt nie wie ale koleżanki moje owszem te forumowe i te bardziej z reala ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry