reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Po chipsach boli mnie zoladek. Wg po wszystkim mi ciezko na zoladku. Najgorzej jest wieczorem bo do poludnia moge jesc normalnie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To podobnie mamy. Cieszę sie bo to znaczy ze mnie rozumiesz. Moi znajomi mówią ze sobie wmawiam złe samopoczucie i uzalam sie nad sobą. Tylko mama i babcia mnie rozumieją bo one miały tak samo w ciąży i wiedza ze takie samopoczucie to niestety nie kwestia tylko glowy

To podobnie mamy. Cieszę sie bo to znaczy ze mnie rozumiesz. Moi znajomi mówią ze sobie wmawiam złe samopoczucie i uzalam sie nad sobą. Tylko mama i babcia mnie rozumieją bo one miały tak samo w ciąży i wiedza ze takie samopoczucie to niestety nie kwestia tylko glowy
Na szczescie mi nikt nie mowi ze sobie wmawiam. Ciezko na zoladku i ponoc lody maja pomoc a ja zas ich nie moge. Sprobuje jutro zamrozic sok albo zrobic sorbet byle by nie bylo mleczne i zobacze czy to cos da

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A ktore masz? Ja mam te na sorbety wyciskane a potrzebuje na patyczki :-D

Znalazłam już mnóstwo fajnych przepisów.
Oba zestawy.
W sumie jak nie szukałam przepisów. Truskawki i maliny w blenderze z jogurtem naturalnym i do tych foremek z patyczkami.
Czasem dodaje kiwi, banany, borówki.
A do tych wyciskanych to sok wyciskam z pomarańczy czy w sokowirówce jabłka, marchewki i zamrażam. Takie moje z głowy ale smakują [emoji39]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Jezu ja chyba na śniadanie jajecznice zrobię bo teraz już nic nie wcisne :-D
Z lodami o tyle fajnie, że każdy koktajl, napój można przeobrazic w loda.

Ja znalazłam z mleka kokosowego miodu i borowek ❤️

reklama
Co do ciąży u mnie wszyscy wiedzą raz ,że powiedziałam a dwa ,że u mnie mega widać brzuch :/

Ja urodziłam sn córkę 2 dni przed 36 tyg rozmiarami była donoszona ale niestety miała typowe objawy wcześniacze i troche musieliśmy
pobyć w szpitalu :( Mam nadzieje,że tym razem dziecko się nie pośpieszy .

gie_er to nawet nie wiedziałam :( kurcze a mieli tam takie fajne rzeczy .

Ankuś poproszę o przepis na ta zupkę z soczewicy ( oczywiscie w odpowiednim wątku żeby mi nie umknęło )

Ja dzis wlasnie jadlam kanapke z jajem :D i zaraz jeszcze zjem jajecznice :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry